Dagens utsikt


Mammajeans från HM, topp från MQ och leopardsjal från Zara.

Dagens utsikt i vecka 22 + 3. Magen växer så det knakar just nu som ni ser. Kommer förmodligen chocka mina föräldrar som kommer hit i helgen som kommer. Vi har inte setts sen i maj då jag var i vecka 9 så det har hänt en hel del med magen sen dess.

Känns spännande att inte bara magen blir större utan att även sparkarna blir alltmer tydliga. Än så länge har det inte gått att känna någonting från utsidan, med handen på magen, men jag hoppas att det inte dröjer alltför länge till. Rapporterar aktiviteten där inne till blivande pappan varje kväll just nu. Ska bli så skönt på onsdag när Henrik äntligen kommer hem och allt blir som vanligt igen. Hans mobil blev stulen på Arlanda så det känns riktigt tungt att inte ens kunna höras varje kväll som vi brukar. Nu blir det mest sms någon eller några gånger per dag - riktigt tröttsamt!

Kom precis hem från jobbet så nu ska jag fixa till lite middag till mig. Blir nog en lugn kväll i den vita soffan om jag känner mig själv rätt. Är alltid lika trött på måndagar!

Ha en bra kväll! Kram

Sköna söndag


Dagens tidning och god söndagsfrukost med juice från Godmorgon med extra järn och folsyra. Måste vara som gjord för oss blivande mammor.

Vaknade ovanligt tidigt imorse så jag hann med att plöja dagens tidning och äta frukost redan innan "Nyhetsmorgon söndag" började. Händer i princip aldrig kan jag säga!

Blev en promenad in till stan tidigare med mina sköna Converse på fötterna. Ville testa hur ryggen skulle klara av en lite längre promenad men jag kände knappt av någonting trots att jag vaknade av att det gjorde riktigt ont i natt. Skönt att komma ut en sväng och idag var det dessutom perfekt gåväder.

Är så skönt att shoppasöndagar. Är nästan bara kedjorna som har söndagsöppet här men det är riktigt lugnt i butikerna och ingen stress alls. Kom såklart hem med den lilla vinteroverallen jag hängt undan och bloggade om igår samt lite till. Två söta pyjamasar och en body slank med av bara farten. Har verkligen letat efter just pyjamasar så det var perfekt. Bodyn var helt enkelt för söt för att stanna i butiken!

Nu ska jag fixa till en stor latte och sätta mig för att gå i genom en trave Allt om Mat och ett gäng receptböcker i hopp om att hitta nya festliga recept. Ska fixa till en liten middag här hemma på fredag och jag har noll inspiration just nu.  

Ha en fortsatt mysig söndag! Kram

Fräsch i håret igen


Regnade som sagt på vägen hem från salongen igår så imorse var det bara att plocka fram plattången för att försöka få till gårdagens fina lockar på egen hand. Blir alltid så mycket finare hos frisören! 

Spenderat stora delar av den här lördagen på stan med världens bästa Madde. Började med en god lunchJava där vi som vanligt beställde våra favoritsallader. Lång kö när vi kom och nästintill folktomt när vi gick.

Hann såklart med en liten butiksrunda när jag ändå var nere på stan. Spanade in snygga höstkläder, tittade på höstnyheterbabyfronten och fixade några små ärenden som att byta storlek på en av mössorna vi kom hem med förra helgen och hänga undan en liten vinteroverall tills på måndag.

Känns som jag börjar ha stenkoll på babyutbudet i stan vid det här laget och jag kan bli galen på mig själv ibland! Shoppade nämligen en overall på HM för någon vecka sen men nu hittade jag ännu en variant som jag kan tänka mig. Måste nog messa till Henrik i Barcelona och höra vad han tycker. Vill att allt ska vara nästintill perfekt när vår lilla bebbe anländer så vi bara kan vara hemma och mysa den första tiden.

Nu ska jag svänga ihop en klassisk pasta bolognese med babyspenat och riven parmesan innan jag parkerar mig i soffan för kvällens "Sommarkrysset". Idag har jag nämligen känt av nedre delen av ryggen. Huggliknande smärtor när jag lyfter upp ena benet, böjer mig ner eller vrider höften. Usch, livrädd för att det kan vara fogarna som börjat spöka...

Ha en bra kväll! Kram