Ännu en liten lista...

image444 Bild: Dior

Då var det den dagen igen. Dagen då darlingen åker iväg till Wien. Har inte ens funderat på vilka fjäsk-produkter jag vill att han köper den här gången men jag kommer nog på en liten lista under dagen. Jag med mina listor. Med tanke på att det verkligen är höst i luften kan kanske en bra dagkräm vara på sin plats... Är dessutom i desperat behov av ett nytt rosa rounge. Älskar mitt fantastiska Rose Sablé från Lancôme men jag kanske borde testa något nytt?

Varit på jobbet sen 6.30 och ikväll blir det födelsedagsfirande i Sthlm. Busy, busy.

Hösttrender i senaste ELLE

image449

8 h sömn gjorde underverk. Inte alls lika trött och deppig idag. Ett av kvällens projekt blir att plöja senaste ELLE för att snappa upp lite snygga hösttrender. Förutom skinn, lack och alla starka färger. Plommonlila funkar men jag vet liksom inte om senapsgult är min färg!? Praktiskt taget bott i tunikor och leggins hela sommaren men det börjar bli lite väl kallt ute nu. Behöver ett par nya svarta från Acne och ett lager med långärmade, cardigans och koftor. Det ständiga problemet när hösten kommer. Sen var det ju den där skinnjackan. Vill verkligen ha en! Provade en på HM i veckan som satt riktigt bra men jag vet inte. Kanske får bli den om jag inte hittar någon bättre snart. Nu: läsning i soffan.

Relax, take it eeeasy...

Trött, trött, trött. Trots flera kaffe med laktosfri mjölk på jobbet! Höstdeppigheten är på ingång big time och jag börjar känna mig något stressad inför typ ALLT. Vet inte riktigt vad allt är men ta helgen som exempel. Jag stressar upp mig, redan! Ska på Lisas 25-års fest i Sthlm på fredag. Hinna dit fixad efter jobbet är en fördel och sen ska jag förhoppningsvis få in en dejt med bästa Susanne samma kväll. Eller dagen efter. Shoppa massor och dricka vin. Bil dit och tråkigt tåg hem. Hotell eller översovning på golv? Inte löst än vilket gör att jag stressar upp mig ännu mer. Darlingen lämnar mig för Wien på lördag vilket betyder att jag får klara mig själv fram tills nästa onsdag. Tråkigt redan nu. Tur att kvällens middag (spenatpaj på sojamjöl) redan är fixad för jag hade nog inte orkat handla och fixa mat nu. Helt slut efter ännu en dag med inskolningar. Bara att bita ihop och köra på.