TGIF

 
Rubriken säger väl allt och ikväll kör vi fredagsmys med lite gott bubbel i glasen, grillat bröd och tapenade. Älskar plock och speciellt plock på Mateusfat!
 
Om en stund ska som vanligt grillen tändas och senare ikväll ska jag förhoppningsvis orka mig igenom finalen i "Let's Dance". Kvällens stora fråga blir om jag orkar hålla mig vaken till omröstningen efter en galet intensiv jobbvecka och en bebis i magen som slukar den lilla gnutta energi som finns kvar.
 
Hm, troligtvis inte...
 
Ha en fin start på helgen! Nu kör vi fredagsmys!
 
Kram

Lat onsdagskväll

 
Gäsp, gäsp!
 
Ska strax ta en varm dusch och sen ska jag krypa ner i sängen med nya Plaza Interiör som fick följa med hem från affären.
 
Behöver lite inspiration till uteplatsen som vi tänkte ta tag i till helgen (jo, i helgen måste det bli av) och det nya numret verkar lovande med tanke på omslaget. Vitt med små inslag av grått och svart känns som ett vinnande koncept även här hemma...
 
 
Kram

Skönaste sommarskorna

 
Nya espadrillos - check!
 
Ett måste för mig på sommaren är espadrillos och i år har jag redan investerat i två nya par. Dessa snyggingar med nitar och ett par knallrosa mönstrade som jag sprang på inne på Åhléns för någon vecka sen.
 
Nu när jag är gravid går klackar oftast bort helt, med undantag för kilklackar som kan fungera, och jag tycker helt inte att jag går speciellt snyggt i klackar när jag har stor bebismage. Sköna skor är ett måste och i sommar kommer jag bo i platta espadrillos och ballerinas. Kanske lite trist men mjukt och bekvämt får bli ledorden för den här sommaren!
 
 
Märket är Oas och jag haffade mina inne på Alfons summershop på Smögenbryggan. Behöver jag säga att jag föll som en fura för nitarna?
 
Nu middagsfix!
 
Kram