Designa din tandborste

 
My passion, my design...
 
I samarbete med Jordan vill jag idag tipsa om en finfin tävling där du ska gå loss och designa din egen tandborste. Välj och vraka bland alla härliga mönster och sist men inte minst - hitta på ett riktigt fyndigt namn på din tandborstdesign.
 
De två mest kreativa borstarna, i kombination med fyndigt namn, vinner en varsin Macbook (värde ca 15.000 kr), 3:e-5:e pris vinner presentkort (värde ca 1000 kr) och 6:e-10:e plats vinner en härlig goodiebag (värde ca 500 kr).
 
Sista tävlingsdag är den 16 augusti. Lycka till!
 
Kram
 
I samarbete med Jordan
 

Vinn Dr. Oetker


Pizzafest!
 
 
Mmm...
 
Vi avrundar veckan med en smarrig tävling i samarbete med Dr. Oetker och deras minipizzanyhet Piccolissima Prosciutto. I vintpotten ligger en värdechek på 250 kr (som du kan shoppa minipizzor för) samt en värdekupong på pizzanyheten Dr. Oetker Pizza Rustica.
 
Lämna bara en kommentar där du berättar om vilket tillfälle eller vilken fest du skulle servera minipizzorna på. Tävlingen avslutas den 12 juli. Lycka till!
 

Söndagskramar!
 
I samarbete med Dr. Oetker

Vinnaren!

 
Vinnaren av presentcheckar på produkter från ZETA värda 500 kr är Maria Gardstrand. Fanfar och ett stort grattis till dig!
 
Just nu är jag helt inne i ett semestermood och bloggen får stå tillbaka medan jag lägger fullt fokus på att få till det här i nya huset men två andra tävlingar är på g inom kort så håll utkik här inne...
 
Kram kram
 
I samarbete med Enjoy Wine