Bugaboo Ice Blue

 
Har köpt hem lite nytt till Carls vagnar så nu är vi kittade inför sommarvärmen. Bring it on bara!
 
Det fick bli en den nya utdragbara suffletten i den nya sommarfärgen Ice blue + nya sufflettfästen, en ny dyna och en ny fräsch mugghållare som jag ska fästa på Been där jag inte haft någon tidigare.
 
 
Fick nys om att dom nya utdragbara suffletterna fungerar lika bra på den gamla modellen av Cameleon så en sån fick det såklart bli. Var osäker på om man behövde köpa till nya sufflettfästen (samma fästen som finns på Cameleon3) och blev inte klokare när jag fick olika svar från återförsäljarna så jag vågade inte chansa när jag gjorde min beställning. Tror två sufflettfästen gick loss på 165 kr så oavsett gamla eller nya fästen gjorde jag ingen jätteförlust.
 
 
Det fanns kvar en enda Breezy Suncanopy i färgen Ice blue på Våra små här i stan och den knep jag. Yey! Försökte klicka hem solsuffletten till Been tillsammans med det andra i förra veckan men då var den restad så ibland ska man ha tur.
 
Tack för alla era vattkoppetips! Letade på två apotek men den där braiga moussen PoxClin som många av er tipsade om fanns inte så vi köpte en spray som heter Cyltelium från A-derma som ska vara snarlik. Idag har det kliat jättejättemycket på Philip och jag tycker så synd om honom. Det har fortfarande inte dykt upp några prickar på Carl än men det kommer väl...
 
Kram
1 Anna:

skriven

Vart ifrån gjorde du din beställning?

Svar: Beställde allt från Kidzshoppen! Kram K
Katta

2 Eva:

skriven

Har den rosa sommarsuffleten såå fin!

Svar: En rosa hade varit given om C varit en flicka! Såå fin! Kram
Katta

3 Emmy:

skriven

Är så sjukt sur över att de plockar bort Sand-färgen från sortimentet... Ville ha utdragbar sufflett men ville ha samma färg som vi har.. Trist!

Svar: Och jag var först inne på den lite mer knalliga Royal blue men den ska visst också plockas bort :-( Dom nya suffletterna är i alla fall superbra, såå nöjd! Och H är nog nöjd nu när vi inte behöver köpa en helt ny vagn, haha! Kram
Katta

4 Anna:

skriven

Grannen mitt emot som tittar in. E har också fått vattkoppor och vi har fått tag på Pox Clin. Säg till om ni vill låna. E har inga problem hittills av kopporna. Krya på er!
Anna

Svar: Hej där Anna! Nej, ni också alltså? :-( På vilket Apotek hittade ni det? Lika bra att ladda upp med grejer för vi har redan gjort av med en halv sprayflaska. Detsamma!! Kram
Katta

5 Anonym:

skriven

Hej! Så fint det ser ut! Måste fråga; är det suffletten till Buffalon som passar till en cameleon? /Sofi

Svar: Det är suffletten till Cameleon3, den nya som heter "extendable". Kram
Katta

6 Liw / gravid:

skriven

Åh så fin den är i blå! Vi beställer nog svarta till vår Donkey, hade varit kul att ha en rosa och en blå men det blir nog för mycket med åkpåsar, filtar etc i olika färger också... enklare med enkelvagn :)

Visa gärna bild med den på!

kram

7 Anna:

skriven

Beställ från Big baby. Dom har alltid !!! Toppen !

Kommentera här: