Semester nästa


Ikväll skålar vi in semestern med lite gott bubbel och imorgon är det vi som skriver på upplåtelseavtalet för nya huset. Spännande! 

Det har varit så VAMT här idag och det märks tydligt på Philip som sover mer än han brukar göra på dagarna. Puh säger mamman och sträcker sig efter vattenglaset!

Idag har vi flängt runt och letat efter viktiga måsten inför semestern som närmar sig med stormsteg. Vi fick åka runt till flera butiker men till sist hittade vi precis den flytväst vi var ute efter och det blev mycket riktigt en Baby Safe från Helly Hansen. Philip fick även ett par shorts, en långärmad marinblå tröja med vita ränder och ett gäng kortärmade bodys.

Sist men inte minst blev det ett blått uv-tält med vita stjärnor från Snuggle Sac. Spf 50! Det ser nästan ut som ett liten borg med en flagga i toppen så jag kan tänka mig att det blir ett perfekt lektält längre fram. Tyvärr är tältet inte i modellen pop-up vilket känns smidigt när det ska tas med men det ska tydligen vara superenkelt att sätta ihop så vi får hoppas på det. Jag och tältpinnar känns nämligen inte som en vidare lyckad kombination!

För min del blev det två sollotions och ett par guldfärgade sandaler så jag är också väldigt nöjd med dagens shopping.

Imorgon på förmiddagen ska vi skriva på upplåtelseavtalet för nya huset. Vi ska även få listor på alla val och tillval som kan göras så det ser vi verkligen fram emot!

Sen bär det av... Jippi!

Hoppas du har en riktigt mysig sommarkväll!

Kram
1 Emelie:

skriven

Så härligt det låter alltihop med bubbel, shopping, kontrakt och semester!

Ha det så härligt!

Kram

2 R.K:

skriven

Hej, vart byggs dessa radhus och vad hade ni tänkt och välja för golv o kök om man får fråga :-)

3 Ulrika:

skriven

Låter super med ett tält, vi ska nog oxå införskaffa oss ett, vet bara inte hur det blir med att fästa det eftersom det bara är stenar och klippor här, men vi undersöker saken. Tills dess får Mira sitta i "båten" vi hade idag. Funkar det med, hon är i skuggan och gillar det iaf!

Hoppas ni får en helt underbar semester tillsammans!!

Vi har det jättebra här nere, funkar bättre med värmen än jag trodde! Mira dricker massor med vatten, vilket är jättebra!

Ta hand om varandra så ses vi när vi är hemma igen, blir väl en låååångpromenad med lunch för att snacka ikapp ;)

Måååånga kramar från oss alla!!!

4 Anna - Starwoman ☆:

skriven

Åhhhh vad gott det ser ut med svalt bubbel... drömmer Det andra också för den delen, dock minus mögelosten för det är läskigt tycker jag ;-)



Så underbart med en massa veckor i Kungshamn, inte lite avis - älskar Bohuslän. Vad bra att du fick tag i allt till Philip så han kan hänga med ut på havet samt kunna ligga "säkert" ute ör solens strålar.



Sköt om er nu och ha det riktigt skönt och sola lite för mig också där på klipporna och så hoppas jag på en massa uppdateringar här i bloggen vad ni pysslar med där nere vid kusten ;-)



Stor kram/Anna

5 Hanna:

skriven

Önskar er all lycka med hus avtalet ni ska skriva under så skooj:) Kommer själv i håg när vi skulle välja allt till vårat hus det var skoj men inte lätt! MIn william sover också mkt mer nu på dagarna när det är så varmt! Ha en underbar dag Kram / Hanna

6 Sofia:

skriven

Vad roligt med nya huset!:-) Nu har ni ju en spääännande tid framför er...



Det är ju så skoj med alla val, men själv blev jag knäppp tillslut då jag aldrig kunde bestämma mig, lyxproblem, jag vet;-)



Ha en finfin dag!



Kram Sofia



7 Malin S:

skriven

Låt pennan glöda! Grattis till husköpet och jag hoppas vi bloggläsare får hänga med kring resonemang om tillval och sådant =) Kram kram.

8 Carolines hemligheter:

skriven

Vilken härlig start på semestern med både gott i glasen och på faten samt ytterligare ett steg närmare drömhuset, hoppas att ni får riktigt sköna dagar nu med mycket sol och familjemys :-)



Sommarkramar från Caroline!

9 Annas inspiration:

skriven

Vad gott att ledighet för er båda närmar sig :-)



I går var der verkligen varmt, i dag är det svalt & skönt och man kan vara inne och fixa med gott samvete.



Lycka till med valen till huset!



sv Tack för hälsningen, det ska bli underbart att bli mamma till en gosse :-)



KRAM

10 Åsa:

skriven

Skönt att fixa alla saker innan ni åker så ni verkligen kan njuta väl på plats. Hoppas på många uppdateringar så man får se vad ni pysslar med under ledigheten. Önskar er en toppensemester!

11 Anna:

skriven

Spännande med huset. Läntar med efter semestern men får allt stå ut ca 1,5 vecka till ;)

12 Hanna:

skriven

Jag förstår att du längtar tillbaka till västkusten, det kändes tungt att åka hem i söndags tyckte jag. Men snart är man tillbaka!

Kram

13 Hemma hos Katta:

skriven

RK: Det kan och vill jag inte gå in närmare på! MEN jag kan absolut dela med mig av hur vi tänker kring färger och andra val. Köket kommer att bli vitt precis som idag och golvet blir förmodligen ljust.



Kraam



Åsa: Absolut, ska försöka uppdatera här inne så ofta jag bara hinner och orkar!



Kraam på dig!

Kommentera här: