Söndagsaktiviteter


Dagens glada Filip i body från HM och byxor från Åhléns.

Sköna söndag! 

Idag har jag lyssnat på finallåtarna i Melodifestivalen som spelats för fullt på radion samtidigt som jag skrivit adresser på tackkorten som ska postas i veckan. Är nu uppe i tjugo tackkort och det börjar kännas i skrivhanden kan jag säga... 

Filip
 har roat sig i babygymmet här på förmiddagen. Det väldigt spännande att tittamumintrollen som flyger omkring där ovanför! Just nu tränar vi nacken för fullt och han är redan riktigt stark. Kämpar på som en liten oxe här hemma på kvällarna. Han klarar nu att hålla upp nacken och vända huvudet åt båda sidorna utan vilopaus när han ligger på mage. Vår duktiga lilla kille!

Imorgon är vi redan inne i mars månad och jag ser verkligen fram emot veckan som kommer! Förutom att det kommer vara schlageryra här i stan har vi en hel del inbokat att se fram emot. På tisdag väntar ett besök på mitt jobb, på onsdag är det mamma-lunch och på fredag ska jag äntligen fixa håret. Perfekt att jag lyckades klämma in ett salongsbesök samma dag som genrepet av "Andra chansen"! 

Just nu väntar jag på att Henrik ska komma hem med kvällens middag. Ikväll fuskar vi och söndagslyxar med hämtmat!

Ha en fortsatt mysig söndag! Kram

1 Hanna:

skriven

Ni ser verkligen ut att ha det så mysigt och Filip ärsåglad bedårande! Ha en fortsatt skön söndag! Kram

2 susanna:

skriven

Vart har ni köpt det fina babygymet?

3 Anna - Starwoman ☆:

skriven

Lilla gullungen, duktig han är som redan är så stadig i nacken. Kul med andra chansen nästa helg för er del. Själv längtar jag till finalen då vi ska till Globen på genrepet. Hoppas nu att Alcazar och Neo går vidare från Örebro bara om jag får välja.



Ha en fortsatt mysig söndag, kramis

4 Nina - Glamourmamman:

skriven

Den sista bilden är ju helt underbar!! Ja, dom andra också såklart :-) Njut kvällen!

5 Petra:

skriven

så söt han är Filip!

6 Malin S:

skriven

Vilket glittrande leende som Filip bjuder oss på =)

Låter ju hyperpiffigt med PiP-tackkort. Vi var väldigt dåliga på den biten. Inte ens doptackkort har vi fått iväg, oops.



Tänk när Amy var i Filips ålder hade hon fortfarande skenan och hade aldrig varit på mage. Men hon tränade upp nacke/rygg snabbt sen när hon kunde. Nu märker jag inget alls av att hon fick börja träna senare än andra bebisar. Hon kryper omkring, leker på mage, sitter stabilt och ställer sig upp mot möbler. Det är så coolt att se alla steg från bebis till barn.



kramar i massor.

7 Hemma hos Katta:

skriven

Susanna: Vad kul att du gillar det! Babygymmet kommer från Rätt Start och vi köpte det från Babyproffsen. Ha en bra kväll! Kram K

8 Ann-Louise:

skriven

Sköj att lillen börjar aktivera sig mer, så kul att följa alla små steg!!



Låter som du har en kul vecka framför dig!! Super med Andra Chansen i stan också! Ha det så bra!



Stor kram!

9 Susanne:

skriven

Åhhh vad han växer er lilla räka och han är sååå söt.



Kram och sov gott

10 Sessan ☆:

skriven

Söt som socker är er lilla juvel ♥



Önskar er en strålande ny vecka & härlig Mars månad (undrar just om vi ser våren denna månad?)



Kramar från Sessan

11 victoria (matplatsen/bloggfamiljen):

skriven

Blev det någon god hämtmat?? har sån idétorka när det gäller hämtmat så det blir oftast lokala pizzerian eller Wongs.



Söta lilla Filip, vad tiden går fort!! Vem är han lik tycker ni? Är han lik er när ni var barn? Söt som en karamell är han iallafall!!!



jag är sååå avis på er som får gå på mello på fredag!! :)ska köpa mig skivan i dag och peppa här hemma under veckan.



Kram!!

12 Susanna:

skriven

Katta: Tack för tipset! då ska jag kika efter det när vi ska till babyproffsen framöver.. misstänker att det kan komma att uppskattas av vår lille bebbe när den väl tittat ut här i vår!

13 Lina:

skriven

Ser verkligen ut som ni haft en skön helg...hoppas veckan och den nya månaden startar lika bra!!



KRAM

14 Anna:

skriven

Hej Katta!



Kul med din blogg! Har varit hemma sjukskriven i snart 5 veckor, lägesyrsel. Trist, men nu är jag bättre. Då är denna blogg och de du länkar till roliga att titta in på. Toppen och jättemycket fint! Du förgyller mina dagar nu när jag är sjuk:) Han är otroligt söt er lilla kille! Hälsa till jobbet imorn! kram Anna (Ragnarsson Preinert)

15 Martina:

skriven

Vilken sötnos!!

16 Miah:

skriven

Mysiga härliga bilder på Filip!!! Funderar oxå på ett babygym till Bollen, men blir nog att vänta lite. Tydligen så måste det finnas ngt kvar för mor och farföräldrar att shoppa till oss oxå :-)

17 madde:

skriven

vad fin han är eran lilla kille,var det svårt att förstå att du blivit mamma?jag är i v 32 och känner fortfarande att det är "konstigt" att det ligger en liten bebis i min mage:)inhandlade första bebisplagget i helgen och det var verkligen mys

18 mathilda:

skriven

Hej, älskar din fina blogg! Jag undrar vad du jobbar med och vad för slags utbildning du gick.. är nyfiken för jag själv behöver inspiration! tack/ M

19 Hemma hos Katta:

skriven

Anna: Skriver tillbaka på Facebook =) Kraam



Mathilda: Vad roligt att du gillar innehållet här på bloggen! Sen 1,5 år tillbaka har jag jobbat på en högstadieskola, är utbildad lärare i sv/so. Nu har jag det bästa jobbet när jag är hemma med min Filip =) Kraam K

20 Designing good life - Sarah:

skriven

Ser ut som om ni haft en härligt fridfull dag!

21 Josefine:

skriven

Han är ju helt underbart söt lilla Filip!!

22 Sari:

skriven

Så underbart söt!

Kommentera här: