Måånga beslut

 
Long time no see. Hej på er bloggvänner!
 
Fy farao vilken sjukvecka vi haft. Hela familjen har legat däckad i influensan och det var först igår som vi orkade ta oss ut ur sjukstugan på första gången på över en vecka.
 
Just nu är det så många beslut som ska fattas när det gäller husbygget så sjukstugan var inte så värst vältajmad (det är den väl aldrig men ni förstår nog vad jag menar) men nu i helgen har vi i alla fall betat av en stor beställningen av kakel och klinkers samt inredningen till tvättstugan. Kändes som allt stod still där i någon vecka p.g.a. influensan som härjade men tidsplanen borde hålla trots vissa leveranstider. Puh!
 
 
Just nu velar vi fram och tillbaka när det kommer till färgen på heltäckningsmattan som vi ska ha i vårt sovrum + i klädkammaren. Det blir heltäckning från danska Ege och den här gången ska vi ha en öglad matta. Klippta mattor är egentligen mjukare för fötterna men klippta är betydligt tåligare så en sån får det bli den här gången.
 
En gå nyans är vi inne på och det står mellan någon av dom här fyra färgerna. Hm, hm. Fortsättning följer...
 
Kram
1 Louise:

skriven

Så snyggt med heltäckningsmatta :D

2 Robex Lundgren:

skriven

fint

3 Cecilia:

skriven

Fy farao för allt vad sjukdomar heter. Men desto roligare att huset börjar ta form.
Ha en bra vecka.
Kram!

4 Karolina:

skriven

Hoppas ni kryar på er snart!! Jag hade velat ha en gråbeige heltäckningsmatta i sovrummet! Så fint tycker jag! Men grått är klassiskt! Jag är också blond och brukar akta mig för mörka mattor!

Svar: Haha, har det med hårfärgen att göra alltså!? Blondes have more fun eller hur säger man ;) Kram kram
Katta

5 Karolina:

skriven

Haha!!! Jag menade att blonda hårstrån syns så väl på mörka mattor! Men det du sa stämmer såklart också!:)

Svar: Hahaha! 🙈
Katta

6 Magda:

skriven

Hej!

Vad snyggt det kommer att bli och mysigt med en matta. Tycker alla nyanser ser fina ut, måste vara roligt men svårt med allma era val! :-)

För en vecka sedan kom lillebror till oss! Noah är såå fin mot sin lillebror så hjärtat slår volter! Så häftigt att plötsligt vara tvåbarnsmamma :-)

Kram

Svar: Men så roligt!! Åh, stort grattis till hela familjen. Nu blir jag alldeles bebissjuk här och tänker att ah, så härligt med en liten bebis =)
Visst känns det fantastiskt när dom är fina mot dom små. Peppar, peppar så har Philip aldrig varit avundsjuk på Carl utan bara världens snällaste storebror.

Vad roligt att det blev två små killar även för er. Har ni valt något namn än? =)

Stort grattis än en gång! Kraaaamar
Katta

Kommentera här: