Big hero 6

 
Igår blev det en sväng på stan, fika och biomys med "Big hero 6" för mig och Philip. I 3D dessutom!
 
Philip tyckte att filmen var bra men jag tyckte nog att den var rätt svår och läskig för att vara en barnfilm. Även om den hade ett fint budskap. Kändes mer som en animerad vuxenfilm i stil med Spiderman. Nu är filmen visserligen rekommenderad från sju år, precis som nästan alla animerade filmer som går på bio, och Philip är bara fem men ändå.
 
Vi valde mellan den här och Paddington och vi skulle nog valt Paddington med facit i hand. Den får det nog bli nästa gång!
 
Kram
1 Anna:

skriven

Mysigt, jag såg den också och tyckte inte det direkt var något för de minsta!

2 Caroline - Mamman på Gran Canaria:

skriven

Mysigt med bio!

3 Anonym:

skriven

Vi har sett båda för ett tag sen, vår son är också strax över fem. Håller med om att Bog Hero 6 är läskig i mitten. Vi älskade Paddington, den var en rolig och mysig familjefilm men vår son hade mardrömmar om den i flera veckor efteråt. Han tyckte Nicole Kidman var jätteläskig som "tjuv". Antagligen tyckte han den var läskig för att den inte var animerad och han trodde det var på riktigt. Oväntat.

4 Cecilia:

skriven

Låter ändå som en mysig mor/son-stund :) Vi är också sugna på Big Hero 6, men vår yngsta är 6 (den äldsta snart 9) så hon kanske också är lite för liten?!
Kram!

5 Johanna:

skriven

Vad mysigt amed bio! :)

Kommentera här: