Turtles-kalaset

 
Så kom då äntligen lördagen och Philips efterlängtade 5-års Turtles-kalas. Som han väntat!
 
 
I väntan på att den första kompisen ska ringa på dörren...
 
 
Snö, snö, snö utanför fönstren!
 
 
Kalaspåsarna till fiskdammen fyllda med lite smått och gott. Ett russinpaket, en tablettask, klubba, ballonger, tatueringar och såpbubblor.
 
Hade vita kalaspåsar hemma sen tidigare som jag klistrade fast Turtles-bilder på men om man är på pysselhumör och vill göra det lite mer avancerat så hittade jag massor av inspiration på temat Turtles på Pinterest. Både påsarna och miniklädnyporna kommer från nätbutiken Partytajm.
 
 
Låång väntan på kalasgästerna...
 
 
 Men så äntligen kom kompisarna!
 
 
Papperstallrikar och engångsprodukter är faktiskt ganska smidigt ändå. Speciellt på barnkalas!
 

Valde bort tårtan i år och satsade i stället på ett säkert kort. Päronglass med maränger, strössel och gröna grodor. Det närmaste jag kunde komma sköldpaddor och färgen var i alla fall rätt, haha. Isfacklor på toppen!
 
 
Vi var först inne på att ha kalaset på ett lekland eller i en lokal här i närheten men till slut så landade vi i ett hemmakalas med klassiskt upplägg. Glass och maränger, sätta knorr på grisen, lek uppe på rummet och sist men inte minst - fiskdamm!
 
Vi hade skickat ut inbjudningskort till sju kompisar och gästerna var här mellan kl: 13-15. Två timmar var precis lagom kändes det som och vi var ändå rätt trötta när alla gäster gått hem.
 
Bara att ladda om inför nästa års 2-års kalas och 6-års kalas. Tur att vi har ett år på oss!
 
Kram
1 Sriwanna Salomonsson:

skriven

Så fint ni fixat :D

2 Cecilia:

skriven

Vad fint du ordnat :) Gissar att ni hade en nöjd liten kille därhemma efteråt!
Kram!

3 Jenny:

skriven

Hej Katta!

Vad fint du har gjort! Jätteroligt att se och få lite tips inför kommande kalas här med. Vi firar 1-åring, 10-åring och 8-åring i år, i den ordningen. Och allt har vi framför oss, pust ;-).

Ha en fin vintervecka!
Kram
Jenny

Svar: Det kommer att gå superbra men jag förstår kalasstressen med tre kalas på tur. Puh, puh liksom! Tänk att Filip snart blir 1 år!! Kram K
Katta

4 Magda:

skriven

Åh vad fint och mysigt du gjort! Kan tänka mig att Philip var nöjd!
Noah är oxå glad i Ninja Turtles som han säger, varför vet jag inte då han aldrig sett dem på TV :-)

Kram Magda

Svar: Ja jag fattar inte hur dom snappar upp allt. Philip började prata om Turtles efter typ 2 sekunders Viaplay-reklam för serien. Crazy!
Kram kram
Katta

5 Anonym:

skriven

Roligt med glada o nöja barn! Gillade glassen, det är precis sånt som barn gillar när det är lite "busigt". Kram Camilla o Bianca

Svar: Såg minsann urfina kalasbilder från ditt håll! Och dockhuset sen... Du är ju bara så duktig och pysslig! Kram kram
Katta

Kommentera här: