Mini-tweenie

 
Philip känns plötsligt såå stor och det känns nästan som vi har en liten mini-tweenie här hemma. Är det nu det börjar kanske?
 
Han springer upp till sitt rum så fort vi kommer hem och leker, leker och leker. Gärna med stängd dörr och gärna samtidigt som han lyssnar på Sean Banan-cd:n som han fick nu när han fyllde år, haha!
 
Nästa helg är det dags för 5-års kalaset och han har bestämt sig för temat Turtles. Gaah! Han fick en Turtles-gubbe av oss i julklapp men jag har sagt nej till att titta på serien så vi har väl inte helt koll på ninja-sköldpaddorna. Först var han inne på Flygplan 2 som kändes som ett lite snällare tema men sen ändrade han sig till alltså till Turtles så just nu går jag och spånar på vad vi ska bjuda på nästa helg. Färgen grön känns ganska självklar och det får nog bli någon form av glasstårta.
 
Hm...  
 
Kram
 
1 Ann:

skriven

Hej! Varifrån kommer mattan och vad heter den? Tack på förhand 😀

Svar: Den heter Morum och finns på Ikea =) Kram K
Katta

2 Sandy:

skriven

Legogubben där på skrivbordet, den stora, vart har ni fått tag i en sådan?

Svar: Det är en present men jag har sett liknande på Klossbutiken och Toys r us. Kram K
Katta

3 Bindi:

skriven

Hihi,så stor han er blevet. Kender til det. Min 4 1/2 årig er også Turtle fan:-)
Kram

4 Mikaela:

skriven

Vad fint han har det i sitt rum.Min äldsta har likadan säng,älskar den och förvaringen under.

Svar: Ja sängen är vi såå nöjda med. Den får nog lillebror ärva på sikt... Kram k
Katta

5 Malin:

skriven

Vår nyblivna sexåring är likadan och har varit länge. Leker själv på sitt rum nästan hela tiden. Får lite dåligt samvete ibland att vi inte är med, men han är ju jättenöjd så vi får väl acceptera att han trivs med det.

Svar: Ja men absolut! Tycker det är toppen när man hör dom sitta och leka rollekar, greja och pula med sitt. Tror jag bara är bra! Kram K
Katta

6 Anna - Starwoman:

skriven

Vad fint han har på sitt rum, och vilken fin ordning! Maximilian är hopplös, sååååå stökig och han kan inte leka själv för fem öre heller!!! Gahhh så jobbigt att man hela tiden ska hitta på något åt honom. Men kanske kommer, han är ju ganska nyss fyllda fyra år, hoppas det blir bättre när han blir lite äldre :)

Ha en härlig kväll, kram/Anna

Svar: Ja men jag tror det kommer. Tycker inte det var såå länge sen han började vilja leka på sitt rum. Tidigare var det mest där vi var och man kan ju bli gaaalen på alla leksaker och grejer som släpades ner för trappan. Snart flytt för er, såå spännande!! =) Kram kram
Katta

7 Magda:

skriven

Så fint rum! Och jag kan nästan bli lite avis när du skriver att Philip springer upp och leker på sitt rum. Och själv dessutom. Noah är tvärtom, vi skall gärna vara med och jag vet inte hur många gånger vi "hotat" med att han inte behöver något rum då han ändå aldrig är där förutom för att sova. Eller när någon av oss är med. Hoppas det vänder tills lillebror/ lillasyster kommer, håller mina tummar! :-)

Ha en skön kväll!
Kram

Svar: Ja men det där kan komma snabbt. Tycker han smiter upp mer och mer och det var inte såå länge sen det startade. Det blir nog mer naturligt att han leker med sina saker nu när vi varit hemma mycket och nu när han går heltid på förskolan läängtar han till sina leksaker =) Kram kram
Katta

8 Emmy:

skriven

Vänd uppochner på ett bigpack och dekorera med maränger, strössel och eller godis? och sätt små turtlesgubbar uppepå?

Svar: Ja det blir nog någonting ditåt =) Glass är ju såå bra och omtyckt av nästan alla! Kram kram
Katta

9 Tove:

skriven

Hej!

Var har du hittat hyllorna? Letar efter något liknande till sonens rum.

Hälsningar Tove

Kommentera här: