Kalashelg

 
Söndag!
 
Om ni tycker att det var tyst här inne igår så var det för att vi hade fullt upp från att vi vaknade på morgonen till att vi gick och la oss på kvällen. Philip har äntligen haft sitt efterlängtade 5-års kalas tillsammans med kompisarna och jag tror att det var en mycket nöjd och belåten liten kille som somnade på kvällen...
 
Sitter och går igenom kalasbilderna just nu men här är i alla fall en bild från gårdagens roliga och lite stojiga Turtles-kalas. Fler är på g!
 
Henrik och Philip är på badhuset just nu medan jag och Carl skrotar runt här hemma. Carl var lite febrig igår på kvällen så vi tar det lugnt idag och betar av tvättkorgen. Sköna (?) söndagsmåsten ni vet!
 
Ha en fortsatt skön söndag!
 
Kram kram
1 Cecilia:

skriven

Fin bild och ser fram emot fler :)
Kram och ha en fin vecka!

Svar: Nu finns fler kalasbilder uppe på bloggen =) Kram K
Katta

2 Linda:

skriven

Härlig bild! Som jag skrev tidigare vore det kul att läsa lite om hur ni lade upp kalaset med tex lekar & vad Philip bjöd på. Ser ut som någon typ av "glassbomb" med gelégrodor? =) Tror fler som går i kalastankar skulle uppskatta lite tips =)

Ha en fin vecka du också!

Kram

Svar: Nu finns inlägget uppe på bloggen =) Hoppas du gillar det! Kram K
Katta

3 Karin O:

skriven

Vad mysigt:)
Hoppas nya veckan börjar fint!

Svar: Detsamma till dig och Oliven! =) Kram kram
Katta

4 Elin:

skriven

Åh vilken nostalgitrip! Brukade också ha marängsvisch med sådana där "fyrverkerier" på kalas som liten! Att man inte har det längre egentligen, barnsligt gott! :)

Svar: Eller hur!? Glass är ju såå gott och speciellt med alla "kalas-tillbehör"! =) Kram kram
Katta

Kommentera här: