Vi är igång!


Vad händer här då?
 
Nu har bygget kickat igång, sakta men säkert, och idag har vi fått uppgift om att byggkillarna placerat ut husgrunden. På bilden går Henrik omkring i vårt blivande vardagsrum...
 

Ett stycke grund!
 

Bilderna tog jag i helgen när vi var där och tittade till allt men nu blev jag såklart jättenyfiken på att se hur det ser ut när grunden är på g så vi får åka dit i helgen igen. Då kommer vi att se konturerna av huset och den exakta placeringen på tomten.
 
Såå spännande!
 
Kram
 
1 Sandra /My own backyard:

skriven

Å vad spännande!
För den som inte har hängt med från början, när beräknas det vara klart?

Svar: Tanken är att vi ska flytta in i månadsskiftet maj/juni så det är gaaanska nära ändå. Pirrigt, pirrigt! Kram K
Katta

2 Elin:

skriven

Åh vad spännande! Ska bli så kul att följa ert husprojekt, även om jag själv såklart längtar mest till att få se när du börjar inreda... ;)

Stort lycka till! Kram!

Svar: Haha, ja jag också! Just nu är det ju mest leråker och väääldigt lite huspiff! ;) Kram kram
Katta

3 Caroline A:

skriven

ÅH jag känner mig nästan pirrig inför ert bygge! Vi har precis börjat tänka "bygga nytt" och har precis ställt oss i tomtkö så jag glädjs åt ert bygge under tiden vi väntar på vårt. Det är alldeles superhärligt att få följa med på er resa till ert nya boende. Jag är säker på att det kommer bli fantastiskt fint och är säker på att jag kommer haffa åt mig massor härlig inspiration för egen del! Kram fina Katta!

Svar: Å vad spännande med tomtkön! =) Vi var ju lite spontana (hm, som i alla våra boendeköp) och bara körde så jag kan nästan avundas er som har lite tid på er att tänka igenom allt. Åh, ja jag hoppas att det kommer bli bra. Det känns i alla fall som vi kommer trivas superbra. Läängtar till maj! Kram kram
Katta

4 Anette L:

skriven

Vad kul! Ska bli spännande att få följa ert husbygge!
Kram! ❤️

Svar: Vad roligt att du också tycker det! =) Kram kram K
Katta

5 Karro och King :):

skriven

Ska ni bygga hus, åå va roligt! Vi blev klara med vårt här nu i början på hösten, phu vilken resa :) Lycka till!

6 tesslundin.blogg.se:

skriven

Gud så kul att hitta din blogg och få följa erat husbygge! Vi ska också bygga men är inte riktigt så långt fram som ni är ännu. Vårat hus beräknas levereras till midsommar och inflytt ca 6 månader efter er.

Kommentera här: