Femåringen

 
Idag är det ingen vanlig dag för det är Philips födelsedag. Hurra, hurra, hurra!
 
Herregud vad vi fick vänta på honom (han bakades elva dagar extra där inne i magen som många av er som följt mig länge kanske minns) men till slut så kom han den där kalla snöiga januarikvällen för fem år sen...
 

Det var en minst sagt peppad födelsedagskille som låg och väntade i sin säng när vi kom in och sjöng för honom imorse. Philip är nästan alltid den som är först uppe av oss alla så han hade redan varit uppe en vända och tittat på Barnkanalen men han fick smyga tillbaka och lägga sig igen.
 
Några paket öppnades i sängen och sen hade vi gjort i ordning en skattkarta som han fick följa. Han fick leta efter tre X och tre paket som vi gömt på olika ställen i huset. Behöver väl nästan inte skriva att skattkartan var en stor succé?
 
Vad som gömde sig i paketen? En cd-spelare + cd-skiva med storfavoriten Sean Banan, spelet Domino Express, legoförvaring, drakborg och drake från Playmobil Dragons, "Dumma mig 1 och 2" och "Smurfarna 1 och 2" på dvd.
 
Nu ska vi fira vidare med farfar Jajja och farbror Martin som är på ingång här så got to go!
 
Kram
1 Bakom dörr nr. 11:

skriven

Grattis till er söta 5-åring :)
Förstår att han blev glad över presenterna.
Ha det fint !
Kram Pia

2 Magda:

skriven

Hipp hipp hurra för Philip idag!! :-)

3 På Selmas gata:

skriven

Grattis Philip! Kul med skattkarta ju! Här får vi vänta ett par månader till innan det blir femårskalas:) Hoppas ni haft en mysig eftermiddag med farfar och farbror! Kram/tanja

4 Åsa:

skriven

Hipp Hipp HURRA för fina Philip idag!
Kramar från oss

Svar: Tack Åsa! =) Kram kram från oss tillbaka till er! =)
Katta

5 Anonym:

skriven

Grattis till Philip 5 år! Mormor o Morfar

Kommentera här: