50 shades of grey

 
Googlade runt efter inspiration till sovrummet och hittade den här färgkartan hos Trendenser-Frida. 50 nyanser av grått, typ!
 
Just nu är vi helt inne på att måla väggarna i vårt nya sovrum i huset i en ljusgrå nyans. Kommer inte att haka på trenden med mörka väggar så vi är väl mer inne på någon blandning mellan färgerna Krita, Lovika och Fjäder. En diskret ljust ljust grå färg som mer går åt det kalla hållet.
 
Henrik hade ljusgrått i just sovrummet när vi träffades och det var urfint. Lite mysigare än vitt.
 
Kram
1 vargas12:

skriven

Det er bare en fifty Shades Katta;)

Og det er fifty Shades of Grey!

http://www.vargas12.com/2015/christian-grey-playboy-og-sadist-eller-bare-en-leken-dominant/


Vargas

2 Erica:

skriven

Hej igen (fick hjälp av dig med råd inför inflytt i radhus från Kärnhem). Vi har också valt ljusgrått till vårt sovrum.

Under designkvällen i höstas fick vi träffa en inredningsarkitekt som menade att tapeter tillförde en extra dimension och gjorde rummet mer ombonat än enbart målade väggar. Vi har valt denna tapet http://www.borastapeter.se/sv/kollektion-borosan-easyup-14/tapet-37744/ till sovrummet och den vita varianten till många andra rum. Hoppas att det kommer att bli bra!

Den skulle kunna vara en mix av det du söker så jag ville tipsa dig :)

3 Dylan:

skriven

Vad kul att måla om! Men alltid lika svårt att bestämma sig innan bara..

4 Robex Lundgren:

skriven

snyggt

5 Robex Lundgren:

skriven

snyggt

6 Anonym:

skriven

Vi har fjäder både i vardagsrum och sovrum. Superfint är det. Ha en fin helg 💖

Svar: Åh, härligt! Ja lite sugen blir man men frågan är om den blir för mörk... Hm? Kram kram
Katta

7 Linda:

skriven

Vi har grådis i vårt sovrum och är supernöjd

Linda

8 Therese:

skriven

Vi har fjäder i vardagsrummet och den är verkligen inte mörk, men däremot under det soliga halvåret upplever vi det som att den lutar
mot ljust lila. Fått flera kommentarer om det från vänner och familj också, så om du vill undvika lila skulle jag skippa den i rum med mkt fönster :)

Svar: Aha! Ja jag vill ju ha en kall grå nyans men det får inte bli lila av det hela. Misstänker att det blir att provmåla. Tack för tips! Kram K
Katta

9 Anonym:

skriven

Jag vet inte om det är samma. Vår heter Colorama fjäder 😀 en svag grå som man bara anar det gråa. Om du fattar alltså haha. Svårt och förklara . Ha en fin helg längtar efter bild maraton sen 😀❤️

10 Anonym:

skriven

Jag vet inte om det är samma. Vår heter Colorama fjäder 😀 en svag grå som man bara anar det gråa. Om du fattar alltså haha. Svårt och förklara . Ha en fin helg längtar efter bild maraton sen 😀❤️

11 Camilla:

skriven

Så mycket läsning jag har att läsa ikapp, kul! Vi har Silverpil i vårt sovrum, supernöjda! En kall ljusgrå nyans. Vi hade vitt innan och när jag tittar tillbaka så såg ju allt så himla vitt och platt ut så det gör ganska mycket med en liten brytning. Lycka till, så kul att få följa med på ett hörn.

Kram Camilla

12 Josefine Nyberg:

skriven

Nu kanske du redan har valt.. Men vi har silverpil på de långa väggarna i vårt vardagsrum, kortsidorna är vita. Jag tycker den är fin och inte alls mörk. Ser den som en kall ljusgrå. Mio-butikerna använder vissa av dessa färger i sina utställningar, bland annat silverpil. Så där kan man se färgerna IRL om man inte har möjlighet att se dem någon annanstans. :)

Kommentera här: