Nya hallen

 
Lovade att visa fler bilder från bygget och här kommer en liten titt från hallen så som den såg ut igår. Tidigare hade vi bara en provisorisk byggdörr men nu är alltså den riktiga dörren från Leksandsdörren och sidoljuset på plats. Valde mellan två dörrmodeller som båda hade glaspartier men den här dörren vann slutstiden. Den här dörrmodellen ser jag på var och vartannat nybygge här i stan just nu men jag gillar den jättemycket. Älskar ljusinsläppet som blir!
 
Öppningen in till höger leder till ett av barnrummen. Troligtvis blir det Philips rum.
 
 
Hm, mycket spännande saker att spana in på ett bygge som ni ser...
 
 
Till vänster ska en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar in. Vi har skjutdörrar och Elfa-förvaring i vår hall i radhuset idag och det var vi tidigt på det klara med att vi ville ha även i huset. Så skönt att kunna gömma under alla dessa kläder och skor bakom skjutdörrar. Bästa, bästa!
 
Sen blir det ljusgrå 50x50 klinkerplattor på golvet (samma ljusgrå färg som vi valt till badrummen och tvättstugan) och dimbara LED-spottar från Hide a light. Väggarna som bara är grundmålade här på bilden ska förbli vita.
 
Fler husbilder kommer under påskhelgen. Promise!
 
Nu: torsdagsmys och påskgodis!
 
Kramar
1 Ann:

skriven

Hej! Fin dörr, vad heter modellen? Vi letar också ytterdörr. Varför valde ni just Leksand? Svårt med alla olika dörrtillverkare tycker jag. Tack på förhand!

Kommentera här: