Good morning Side

 
Tvära kast!
 
För drygt en vecka sen vaknade vi upp till den här utsikten och imorse vaknade vi upp till höstrusk...
 
Hotellet Side East Beach som vi bodde på hade två nästan identiska poolområden (den enda skillnaden var att poolen med vattenrutschbanor och Miniland fanns på den andra sidan) och vi hade turen att hamna på den lite lugnare sidan. På "vår sida" var det inte alls lika mycket folk vid poolen och det fanns alltid lediga solstolar vid den grundare delen av den stora poolen där Philip badade mest.
 
Havet kan ni skymta i bakgrunden men dit tog vi oss aldrig eftersom Henrik blev så dålig. Det var nog inte långt att gå och hotellet hade en egen buss men eftersom vi hade all inclusive och det bara var jag och barnen var det skönast att hålla sig i närheten av hotellet. Där vi hade alla restauranger, barer, toaletter och allt annat man behöver när man reser med småbarn alldeles i närheten.
 
Nu ska jag passa på att fixa till en kaffe till mig själv medan Carl sover. Han vaknade med feber (nya tänder?) så det är lite ömkligt här idag...
 
Kram
1 Karin:

skriven

Underbara bilder! =)

Svar: Ja det var verkligen ett superfint och superfräscht hotell. Skulle, trot eller ej, faktiskt kunna tänka mig att åka tillbaka. Minus sjukdom då förstås! ;)
Katta

Kommentera här: