Äntligen!

 
Förra året vid den här tiden tokplöjde vi säsong två av Bron veckan innan jul och i helgen började vi följa den första säsongen.
 
Helt i fel ordning, vi vet, men det känns faktiskt inte som det gör så mycket ändå. Den är såå spännande och det är riktigt mysigt att ha en serie att följa tillsammans på kvällarna när barnen somnat. Även om Bron inte är en direkt mysig serie!
 
Fast den här veckan får vi nog pausa tittandet och satsa på att återuppta det mellandagarna för det är både konferenser (för Henriks del), julstök och annat som kommer sluka all vakentid. Köpa julgran måste vi också hinna med men det sparar vi nog till helgen.
 
Kram
 
ps. Tack för alla vintervante-tips! Ska nog spana in Didriksons tumvantar med dragkedja som går upp en bit på armen för den modellen var ni många som tipsade om. Perfekt! Tack!
1 På Selmas gata:

skriven

Bron är ju bara bäst!! Mysigt med en "titta-tillsammans-på-serie". Kram/tanja

Svar: Verkligen!! Det är ju såå spännande precis hela tiden och man byter misstänkt varje minut känns det som =) Kram kram
Katta

2 Jenny :

skriven

Hej i julstöket. Vi har plöjt båda säsongerna av bron här hemma nu på bara några veckor, såg sista avsnittet igår kväll. Tycker oxå det var kul att ha en titta tillsammans serie och den va riktigt bra :-)
Kram Jenny

Svar: Ja men visst är det mysigt!! Även om Bron är totalt omysig, haha! Vill knappt plocka fram godisskålen så fort vi tryckt på play. Tipsa gärna om andra bra se-ihop-serier! Kram K
Katta

3 Cecilia:

skriven

Ja, den är ju sååå himla bra och det bästa av allt: det kommer en säsong 3 nästa år :)
Kram!

Svar: I know - såå roligt! Känns knappt som det kan bli läskigare... Kram K
Katta

4 Anonym:

skriven

Broen er super. Egentlig havde det været bedst at se første sæson først for at få helheden med;-)
Den er speciel rolig for mig,som er dansk i Malmö,hihi.
Sæson 3 kommer om et år,som jeg længter.
Kram

Svar: Jag förstår det! Åh, det ser ju såå fint ut där nere med allt vatten osv. Fast jag slås alltid av hur "mörkt" det är filmat. Allt ser nästan lite blekt och brungrönt ut - såå läskigt! Kraam
Katta

5 Bindi:

skriven

Hov,ovenstående kommentar var fra mig...fik ikke skrevet mit navn.

Kommentera här: