Första tanden!


Bus med farfar i huset vid havet. Fotograf till den fina bilden är Philips farbror och gudfar Martin.

Idag fick vi se en skymt av Philips första lilla tand!

Det var ett pyttelitet risgryn till tand som tittade upp ur underkäken så inte undra på att han tuggat på sina fingrar och allt annat som kommit i hans väg senaste veckan.

Idag har det vräkt ner regn precis hela dagen så vi tog oss en rejäl shoppingrunda. Högst upp på listan stod en Tripp Trapp från Stokke eftersom Antilopen fick stanna kvar nere på Västkusten men där gick vi bet. Modellen var slut i vitt hos återförsäljaren här i stan. I båda butikerna! Så typiskt!

Det fick bli en beställning och vi åkte glatt vidare till IKEA där vi chockades över att alla matstolar var slutsålda. Nödlösningen blev att åka tillbaka till den första butiken och inhandla en resematstol. Det blev en Sack'n Seat som går att trä över en vanlig stolsrygg så förhoppningsvis fungerar den bra tills vi får tag i en riktig matstol. Puh! 

Ha en fortsatt mysig kväll! Kram 
1 Dinka:

skriven

Hej!

Varför beställer du inte en tripp trapp via nätet www.toddler.se har fraktfritt.Såg att de hade vit i lager.Lycka till!KRAM!

2 Angelica:

skriven

Blir förvånad över att du inte köpt en Brio Grow till din lille prins. Den borde väl vara helt i er stil?

MVH

Angelica

3 Hemma hos Katta:

skriven

Angelica: Du har så rätt! Både Grow och Sit skulle passa in perfekt här hemma men jag har tyvärr hört mkt negativt om just Grow, även om den är ursnygg i designen...Kram /Katta

4 Marita:

skriven

Er Lille Philip e så Otroligt söt!

5 Marita:

skriven

Er Lille Philip e så Otroligt söt!

6 Elin:

skriven

Sicken söt liten prick !!!

Kommentera här: