1:a advent


Bilder från igår. Har äntligen fått till lite adventsstämning här hemma!

Startade den här söndagen och första advent med tända ljus och en god frukost i soffan framför "Nyhetsmorgon söndag". Igår hade vi hela Henriks familj här på middag och det blev som vanligt sent så vi har varit lite lagom sega i starten idag.

Henriks bror Martin och hans flickvän Katta har precis kommit hem från New York så vi fick bl.a. ett set med ursöta babykläder från Ralph Lauren. Byxa och cardigan i marinblått med emblem på bröstet och en randig tröja i samma stuk med en söt liten krage. Det coola setet hänger redan i garderoben så nu är det bara mini-Conversen som saknas för den rätta preppylooken!

Henriks snälla pappa hade med sig ett paket med en Aaltoformad ljuslykta till samlingen och som ni ser var jag tvungen att inviga den på direkten. Tack så jättemycket för allt fint!

Nu ska jag fixa vidare här för snart får vi fikagäster. Susanne och hennes Henrik ska komma förbi en sväng på vägen hem mot Sthlm efter en helg i Mariestad. Vi har inte setts sen i somras när det söta paret hälsade på oss nere i Kungshamn så det ska bli superkul att ses igen!  

Ha en fortsatt mysig första advent! Kram
1 sandra:

skriven

Tjusigt !!!! Ni har alltid det så fruktansvärt fint hemma. Tänk om du kunde komma och piffa till mitt stora hus . . . . . . . vilken lyx.

2 Tella:

skriven

Åh, vad mysigt det ser ut! :)

3 Anna - Starwoman ☆:

skriven

Vad mysigt det ser ut som vanligt! Låter som ni haft en toppenhelg med släktmiddag och sedan fikastund i em.



Tänk vad er lilla räka kommer vara en välklädd liten kille redan från sina första månader. Måste ju vara så kul med alla förberedelser och för att inte tala om när han väl behagar att kika ut :-)



Nyfiken på barnvagnen, låter som en bra combo med grått och svart!



Önskar dig en fortsatt mysig första advent och att du får en underbar vecka!



Stor kraaam

4 Marie:

skriven

Stort tack för grattishälsningen! Det var verkligen skönt att komma iväg, även om det bara var för en natt! Jag måste säga att Bohuslän är nästan lika mysigt i vinterskrud som i sommarskrud...



Hoppas ni haft en riktigt skön söndag!



Kram

5 Ann-Louise:

skriven

Superfint som vanligt! Vad kul med en helg med mycket släkt och vänner kring sig! Fina saker ni fick också, sånt kan man inte få nog av och barnkläder är så mysigt. Min dotter fick en Kenzo-klänning en gång och det var kul!



ha en fin kväll.

Kramar

6 Erica:

skriven

Va jättefint du har adventspiffat!! Jag ska köpa lite fina växter till terrassen efter jobbet och piffa ikväll.

Man vill ju att det ska se fint ut där också ;)

Idag ska vi även hämta vår vagn. Ska bli så skoj!!

Har du provkört er?



Ha en bra dag!

Kram Erica

Kommentera här: