Nyårsmenyn är spikad!
Från boken "Monikas bästa menyer - för vintern" av Monika Ahlberg.
Titta vad jag hittade i favoritreceptboken imorse. Huvudrätten till nyårsmenyn är spikad. Vad tror ni? Underbara ingredienser som pilgrimsmusslor, saffran och champagne. Jag som älskar saffran och nästan tappat räkningen på hur många kuvert vi köpt hem av den underbara kryddan bara nu i december.
Blir en liten sallad med grillad halloumi och granatäpple till förrätt och vit chokladmousse med passionsfrukt till dessert. På julafton gjorde jag mörk chokladmousse till dessert men jag har en känsla av att den vita chokladen kommer passa bättre till passionsfrukten.
Gillar verkligen "Heartbreak Kid". Snart framme vid slutet här. Helt galet att det är nyårsafton imorgon. Ha en fortsatt mysig kväll, kram!
skriven
Å - vilken meny! Låter SÅ gott, blir alltid inspirerad av dina blogginlägg oavsett det gäller mat, inredning eller mode.
Gott Nytt År & kram!