Tävling - vinn tuff sittpuff från AsIf 4476


Philip softar i sin tuffa fotbollspuff. En favorit här hemma!

Godmorgon på er!

Idag måndag har jag äran att presentera en rolig tävling för er och den här gången kan du vinna en supertuff puff från AsIf 4476 till ett värde av hela 1295 kr. En perfekt present (eller varför inte julklapp?) till en bolltokig liten tjej eller kille!

Sittpuffarna finns i tre modeller (amerikansk fotboll, baseball och fotboll) som alla är tillverkade i konstläder. Enkelt att torka av och rengöra när små barnfingrar varit framme!

Tävlingsreglerna är enkla! Klicka dig in på webshopen för att välja ut din favorit bland puffarna. Gå även in och "gilla" AsIf 4476 på Facebook här! Lämna sen en liten kommentar här hos mig där du berättar vilken av sittpuffarna du önskar dig och varför.


AsIf 4476 kommer finnas med på Hem & Villa mässan i Sthlm den 13-16 oktober så gör gärna ett besök i deras monter om ni har vägarna förbi. Själv har jag precis fått tacka nej till mässan eftersom vi kommer vara mitt uppe i flytten men nästa gång så! 

Tävlingen pågår i två veckor och sista tävlingsdag är söndagen den 9 oktober. Kom ihåg att även lämna ditt namn och din mail i kommentaren!

Ha en riktigt fin måndag och stort lycka till!

Kram

1 Mikaela:

skriven

Jag skulle väldigt gärna vinna fotbollspuffen till min lilla tjej! Här hemma är alla sporttokiga så den skulle verkligen passa in och hon skulle älska att ha en mjuk sittpuff att gosa i tidiga mornar och på kvällen innan läggdags som den gostjej hon är! Så nu håller både hon och jag tummarna för att hon kan överraskas med ett riktigt stort och fint paket kanske redan innan jul!



Namn: Mikaela Åslund

Mail: [email protected]

2 Angelica:

skriven

Hej!

Jag har gillat Asif på Facebook nu och skulle så himla gärna vilja vinna den svartvita sittpuffen som ser ut som en fotboll. Det skulle bli bästa julklappen till lille Viggo, 2,5 år, här hemma som alltid varit tokig i bollar, det var dessutom hans första ord "boll". =)



Kram Angelica

[email protected]

3 Madde:

skriven

Åh vilken passande tävling, kan ju bli trångt i soffan nu när lillebror snart ska konma:)Jag har gillat på Facebook och skulle jag vinna skulle våran Filip få en i varianten fotboll i julklapp av oss.

4 Emma:

skriven

Hej!

Min 15 månaders dotter är helt tokig i bollar! Hon älskar alla slags bollar men favoriten är hennes rosa fotboll den sparkas lika mycket inne som utomhus (gissa vilken av alternativen hennes mamma och pappa föredrar) men hennes glädje och skratt med bollen är oslagbart. Det värmer i hela mamma&pappa hjärtat! Om hon ser fotboll på tv så stannar hon till och säger "Boll" "boll" och går och hämtar sin boll med en gång. Så vi kanske har en kvinnlig Zlatan här hemma så om hon skulle få chansen att vinna en här så vet jag att hon skulle ÄLSKA den. Den skulle passa perfekt framför braskaminen där hon och jag kan ligga och läsa en bok nu när höstens mörker faller in. Det självklara valet skulle bli fotbollspuffen.

Tack för oss!

Kram Ellie och Emma

5 Elin:

skriven

Hej!

Jag hoppas att få vinna en sån där fin fotbollssittpuff till min fotbollstokiga tjej Thelma. Hon har tjatat om en mysig soffa till sitt rum men det får inte plats så en sån där skulle göra sig perfekt hos henne!:)



Håller mina tummar!

Elin



Ps. Väldigt inspirerande, lättläst och stilren blogg! Lycka till med nya huset!

6 Anna:

skriven

Hej!

Tack för en trevlig blogg. Jag hoppas jag vinner sittpuffen fotboll för att lillebror ska slippa trängas i storebrors säng de gånger han till sin stora lycka får hänga med de stora grabbarna och se på film med dem :)



Hälsningar

Anna

7 Anna Eriksen:

skriven

Hej Katta,

Tack før en fin blogg :-)Alltid mysigt att kika in och läsa om er. Ska bli spännande att følja med efter flytten. Ønskar er lycka till! Så till tävlingen :-) Vi bor i Oslo och har en liten son som heter Filip. Lilleman ska døpas i helgen :-) vad hade då inte passat finare än en tuff puff från AsIF 4476. Tror han hade tyckt bäst om fotbollspuffen. Håller tummarna før vinst :-) hälsningar/Anna

8 Johanna:

skriven

Hej!

Vilken härlig tävling!

De var urläckra sittpuffar allihop på webben men jag skulle gärna önska vinna "fotbollen" till min fotbollsspelande flicka! Hon fyller år nu i november och skulle bli hur glad som helst för en sådan.



Bästa hälsningar Johanna

9 Linda:

skriven

Jag vill så gärna vinna en fotbollspuff till min pojke. Han är en fotbollsfantast utan dess like.

Tänk att få sitta i en puff. Lik en boll ,ja så himla tuff.

Att ha fredagsmys och få sitta i denna. ja då skulle han lycka i sitt hjärta känna.

Svart och vit den också är. Ja den skulle passa så himla fint här.

Nu hoppas jag på lycka för det måste juh snart vara min tur kan jag tycka :)



Har såklart gillat sidan på facebook.



Mvh Linda



10 Camilla Friberg Ohlsson:

skriven

Jag och min lilla Malou önskar oss baseball-sittpuffen! Malou älskar och ligga och gosa och mysa, och puffen kommer att passa ypperligt bra i vårt hem. Tack för en supermysig och inspirerande blogg! (Det är inget fjäsk, men jag brukar inte lägga kommentarer så tänkte att jag fick passa på nu när jag ändå var i farten =) )

11 Madeleine:

skriven

Hej! När du först visade din sons nya puff blev jag så förtjust och besökte hemsidan, vill så gärna ge min son en baseball-puff. Dessvärre tillåter inte ekonomin det i dagsläget. Hoppas på lite tur nu istället!

12 Anna S:

skriven

Hej.

Jag vill vara med och tävla om sittpuff Fotboll.

Om jag vinner ska jag ge den till mina systrars söner.

Min syster är en supermamma som lever ensam med sina tre barn, på heltid (pappan finns inte med i bilden).

Det skulle vara kul att skämma bort mina bolltokiga systersöner med denna coola puff.



Kram Anna

13 Annika Eriksson:

skriven

Vi skulle bli glada om basebollen flyttade hem till oss!

Denna skulle passa så bra som present till Alvins 1-årsdag! Han behöver något mysigt att sitta i när han nu ska få ett eget rum!

14 Maria Gardstrand:

skriven

Hej Katta!



Det här var en kul tävling med en toppenvinst, jag vill lätt vara med och tävla om en fotbollspuff till min yngsta bolltokiga tjej =)



Ha en fortsatt trevlig måndag!

//Maria

15 Charlotte:

skriven

Vår Vincent skulle älska att kasta sig i basebollen! Och mamma skulle inte heller ha något emot att kanske läsa en saga eller två i den en mysig höstkväll :)

Har gillar på FB såklart!

KRAM!

16 Nathalie:

skriven

Hej!



Måste bara säga att jag gillar din blogg mycket, får ofta inspiration från den allra helst till min lilla 1,5 åriga sons rum!



Jag skulle gärna vinna sittpuffen som ser ut som en fotboll, dels för att min lilla kille älskar att sparka boll (och inte minst slänga sig i sittpuffar), men också för att den skulle passa så bra in i vårt vit svarta vardagsrum i vårat nybyggda hus som vi nyligen flyttade in i!



Nu hoppas jag på tur! :)

Ha en fortsatt trevlig vecka!

Kram

17 michaela med bebis:

skriven

fotbollspuffen tycker jag såg jättehärlig ut så nu håller vi tummarna för en sån =)

18 Emma:

skriven

Gillar "fotbollssitpuffen" mest! Skulle passa bra till vår bebis som snart tittar ut! :)

19 Julia:

skriven

Så klart jag och Hugo ska vara med och tävla!!

Hugo skulle vilja vinna "fotbollspuffen" den skulle passa in såå bra här hemma :)



Men motiveringen är en annan: Hugo fyller ju 3 år den 13 oktober och denna ursnygga fotboll skulle ju vara en perfekt 3-års present ;)



Kram till er

20 Linda:

skriven

Vi bor i Tyskland och min son Vincent 6 ar har precis börjat skolan. Han älskar fotboll och skulle bli väldigt lycklig över en fotbollspuff. Jag hoppas pa min tur och att just VI vinner den här fina puffen :-)

21 Elin:

skriven

Vilken bra tävling! Men lämnar över den här till småbarnsföräldrarna ;) Lycka till allihop!



22 Tanja:

skriven

Jag skulle vilja vinna fotbollspuffen och förklaringen till det är enkel!:) Jag är uppväxt i ett litet samhälle som heter Degerfors där alla ANDAS fotboll! Till och med min gamla mormor hade koll på resultaten när hon levde, om laget vann så satte hon ut flaggan på balkongen för att fira:-) Jag själv har (som de flesta andra på orten) varit på oändligt många fotbollsmatcher i mitt liv, både som "vanlig" supporter och som medlem i hejaklacken/supporterklubben, och jag tycker att det är något alldeles speciellt att sitta/stå på läktaren och se bollen gå i mål- helst för mitt favvolag då såklart:)



Numera bor jag i Kungälv och här är fotbollsintresset rätt svalt. Men jag hoppas ändå kunna locka med min lille son på fotboll när han växer upp- han måste ju känna sitt ursprung så att säga:) Och vad kan vara en bättre start än att få ha en egen fotbollspuff hemma?

23 Lina:

skriven

Åh så underbar! Skulle mer än gärna vinna en "fotbollspuff" till min lille son och därmed också överraska pappan i huset som är mer än lovligt galen i fotboll. Fotbollsspelare på tapeten och en fotbollspuff skulle väl vara klockrent?!

24 maria:

skriven

Åh,sittpuffarna är så fina allihopa, men om vi vann så älskar vi amerikanska fotbollen lite mer än de andra!Super cool!:)

Min lilla Leo är snart 1 år och älskar och gosa och busa och har haft en jobbig början på sitt liv.Men vi kämpar på och vi är så lyckliga över honom och storasyster Alva.Älskade storasyster vill gärna ha en sittpuff också så den får bli deras gemensamma isåfall!Vi hoppas på lite tur!Ha en fin dag och vill nämna att din blogg är suuuper!

25 victoria plass:

skriven

hej, trillade in på din blogg nu när jag sitter och strötittar lite när lilleman äntligen somnat. blev helt till mig när jag såg denna tävling och hoppas för allt jag är värd att jag får överaska min lilla kille med en sittpuff. det självklara valet blir den som ser ut som en AMERIKANSK FOTBOLL! jag har själv spelat sporten min sambo spelar och sonens gudfar är tränare i sporten. lilleman har varit med på träningarna sedan han var 3 veckor gamal och är lagets lilla maskot, han älskar allt som har med fotboll att göra och skrattar högt och applåderar på matcherna. vi har fått gömma undan sambons utrustning eftersom sonen satte sig i skydden hela tiden och försökte ta på sig den minst sagt tunga hjälmen :P desutom har han nästan vuxit ur sin "mini" fåtölj och behöver en ny "mysplats" att dricka morgon vällingen i. o dessutom vore de ju underbart om han kunde sitta i sin fotbolls tröja och titta på fotboll i sin fotbollspuff!



nu blev de långt men som du kanske förstår vill vi gärna vinna amerikanska fotbollspuffen :)

(jag har gillat på facebook och rekomenderat sidan + länkat till denna tävling på min blogg )



26 Sara - Mamma till Mille och Noel:

skriven

Klart man vill vara med och tävla!!

Blev kär i fotbollen direkt när du visade upp Philips sitpuff i bloggen för ett tag sen, och den skulle passa utmärkt till min fotbollstokiga 3-åring (och senare även hans lillebror) när han kikar på både fotboll och barnprogram :))

Har såklart gillat på Facebook! =)



Vi håller tummarna!!

27 linn:

skriven

Da har jeg trykket liker på facebook. Min sønn på snart 2 år hadde likt en fotballpuff når han ser på barnetv med storesøster:)



Linn

28 camilla - vita rummet:

skriven

Hej Katta!



Jag är gärna med och provar lyckan om en likadan sittpuff som Philip. Tror den skulle passa fint i kommande bebis rum som just nu ekar tomt. :)



Ha en bästa dag!



Kraam



29 traPe:

skriven

Dottern på drygt 1 år älskar bollar och vill rulla iväg allt som är runt, äpplen, plommon osv. Hon skulle nog gillar Baseballpuffen.

Har gillat på FB!

30 Katrins vardagstjat:

skriven

Jag skulle mest av alla vilja vinna sittpuff fotboll för att den är grymt snygg och något som faktiskt står högt upp på lillemans önskelista. Men då arbetslösheten är ett mörkt moln över oss prioriteras annat.. hursom skulle denna vara den perfekta slutat-med-blöja presenten till min son :)

Gillar såklart på fb också.

31 Johanna:

skriven

Roligt tävling och väldigt passande, för har just tittat på dessa=) Skulle gärna ha fotbollen till våran lilla kille!

Ha en bra kväll!

32 Åsa:

skriven

Vilken rolig tävling, självklart vill jag vara med!! Jag gillar basebollpuffen och tror lilla M kommer att älska den!! Jag har ju spelat softboll/baseboll förr i tiden och har plockhandsken och boll kvar. Ska börja kasta lite softboll med M när hon blir lite större. Det är en fantastiskt rolig sport!

Jag gillar såklart på FB.

Ha en bra kväll!

Kram

33 Ellinor:

skriven

Skulle verkligen vilja vinna en fotbollspuff till våran blivande 2åriga tjej.

Skulle passa perfekt till hennes fotbollsoutfit med små fotbollsskor hon kommer att få i present:-)

34 Anna:

skriven

Hej Katta! Följer dig här på bloggen och hoppas du har det bra, med nya jobbet och allt. Den här tävlingen tyckte min "stora" son (9år) att vi skulle delta i. Först var han tveksam, det är kanske bara för småbarn, men sen konstaterade han att han verkligen såååå gärna skulle vilja ha en fotbolspuff. Vår Arvid lever ju nämligen fotboll, så den vore ju perfekt att vila i när jag inte spelar fotboll, mamma, sa han:) Och visst har han rätt! Hoppas du har det bra! Lycka till med flytten. Många kramar Anna

35 Hanna:

skriven

Hej, såg Philips sittpuff när du la upp den på bloggen för ett tag sen o har sedan dess vart inne o kollat på sidan lite då o då. Här hemma e de bara fotboll som gäller.. Barnens pappa har stora förhoppningar på speciellt lilla killen som för övrigt är döpt efter en fotbollsspelare ;) Hans rum har fotbolls tema såklart o där skulle sittpuffen passa perfekt såklart! Vore super skoj o vinna! Många kramar o tack för en trevlig blogg med mycket inspiration! mvh Hanna

36 Matilda:

skriven

Underbar sittpuff tycker jag. Philip ser ut att njuta och vara så stolt i sin puff. Har en fotbollstokig liten 2-årig kille här hemma som skulle älska samma fotbollspuff. Den vanligaste kommentaren här hemma är "passa boll mamma"... och så håller kvällarna på. En skön vilostund i en sittpuff under halvlek skulle sitta oerhört fint :)

Kram Matilda

37 Malin:

skriven

Å, vilken toppentävling! Jag skulle vilja vinna fotbollspuffen till vår fina son som snart fyller tre år. Han älskar att mysa och den svart-vita puffen skulle dessutom passa perfekt in i stilen hos oss!

38 Sofia:

skriven

Tänk om min lilla tjej, 1,5 år, skulle vinna en sådan härlig fotbollspuff!!! Hon bara älskar allt som har med bollar att göra. Redan nu har hon en vänsterfot som heter duga. Hon skulle bara älska att glida ner i puffen med sin vattenflaska efter alla fotbollsmatcher här hemma.

Hoppas hoppas!!!

Sofia

( och tack för en trevlig blogg!)

39 Annelie:

skriven

En fotbollspuff skulle gärna få flytta in hos min lille kille. Han är bara 6 månader men älskar redan fotbollar. Och hur många gånger har jag inte varit inne och tittat på dessa och varit Så nära att klicka hem en. I dagarna har han lärt sig sitta och vad passar då inte mer perfekt än att sitta och mysa i en sådan puff :)



Håller tummar och tår för att vi får ge lill-killen en puff i höstpresent:)

kram

40 Carolin:

skriven

Hej hej Katta! Vilken kul tävling. Jag skulle mer än gärna vilja vinna den tuffa fotbolls puffen. Har en liten kille här hemma som fyller 1 år om några veckor och detta hade ju varit en perfekt present, passar också i hans rum och en fotbolls tokig pappa som skulle älska denna puff :)

Jag har även "gillat" på Facebook.



Tack för en underbar blogg!

Kram Carolin



41 Emma:

skriven

Hej !

Omjag skulle vinna så skulle jag välja fotbollspuffen .Väntar vårt 5 barn och det börjar bli lite trångt i soffan .Min 5 åring skulle älska den :-)

42 Maria Hfors:

skriven

Hej!

Jättefin blogg! Visade lillkillen på puffarna när jag såg dem på din blogg häromveckan och han blecv helt "tokig" i fotbollspuffen. En sån vill jag ha mamma så det önskade han sig av tomten. Så nu håller vi såklart tummarna för vinst av en fortbollspuff! :)

Maria

43 Anna-Carin W:

skriven

Jag har en tjej på snart två och ett halvt som älskar allt vad bollar heter så hon skulle bli så glad om hon fick en sittpuff. Storebrorsan har ju en och fick hon då en egen som dessutom ser ut som en baseball så tror jag lyckan kommer att vara stor! Gillar redan på FB (A-C Wikberg). Håller tummarna så hårt vi kan :)

44 Lotta:

skriven

Åh vilka tuffa sittpuffar! Slår de gamla syntetvarianterna från 80-talet med hästlängder ;)

Om vi vinner så skulle välja en basboll-puff. Så otroligt tuff och snygg och skulle passa min lilla trollunge alldeles utmärkt! Om storasyster redan har en måste ju lillebror också få sig något tufft!

45 Marie Johansson:

skriven

Jag har gillat på FB.



Jag skulle vilja vinna sittpuffen som ser ut som en baseball. Den skulle passa perfekt i vårt nya vardagsrum. Tjejen på 6 år älskar att kasta bollar så hon skulle bli överlycklig att få gosa ner sig i en sån och titta på en Smurffilm som är nya favoriterna. Den skulle matcha bra till vår vita soffa och fåtölj! Då blir även jag glad!

Kram Marie

46 Jennie-li:

skriven

Gillade på Facebook :)



Jag har en fotbolls tokig tjej på 3 år son skulle älska den där piffen som är som en fotboll!

47 Josefine:

skriven

Åh, vilken bra tävling! Alla puffarna är ju så fina men fotbollen skulle min 1-åriga lilla prins bli superglad av att få lagom till sin födelsedag. Han är gos tokig och älskar att sitta och mysa med oss, han skulle bara älska den!



Tack för en fin och inspirerande blogg!

48 Pernilla-mamma till Elliot:

skriven

Hej! Tack för en fantastiskt fin blogg! :) En sån här puff skulle jag väldigt gärna vilja vinna till vår lille Elliot! Han är blott 14 månader och helt till sig i bollar. Har både ute och inne och det jagas och sparkas en hel del här hemma vill jag lova. Kan tänka att intresset gått i arv från hans pappa som är fotbollsspelare själv och minst lika bolltokig som lilleman! :) Skulle så gäna vilja vinna en sittpuffen som liknar en fotboll, vet att Elliot skulle älska att sitta i den och dricka "nenne" och titta på barnpogram! Vi saknar verkligen en "sittmöbel" till honom där han kan gosa ner sig utan att han ramlar ner och slår sig. Har hänt ett par gånger från soffan. :/ Så en fotbollspuff skulle passa perfekt här hemma, inte minst för att glädja pappan i familjen som också tycker att den är jätteläcker! :) Har gillat på facebook och nu håller vi tummarna här hemma stenhårt! :) Kramar!

Kommentera här: