Pomp de Lux

 
Lite nytt fint i Philips höstgarderob från danska märket Pomp de Lux.
 
Måndag och ny vecka!
 
Blev så nöjd med kläderna på bilden som jag beställde till P tidigare i höstas att jag var tvungen att klicka hem en ny beställning med fler plagg och lite större storlekar på studs. Min andra beställning landade här hemma i slutet på förra veckan så nu är vi kittade så det nästan räcker och blir över.
 
Pomps mysbyxor är lite smalare i modellen med detaljer som fickor fram och bak, nitar och sömmar som gör att mysisarna ser lite mer "klädda" ut vilket jag gillar. Chinosen i haremsmodell är verkligen urfina och att det är mudd i midjan är bara ett stort plus nu när Philip är blöjfri och ska klara av toalettbesöken på egen hand. Inga krångliga knappar eller dragkedjor att fixa med!
 
Kram
 
ps. Nope, det blir nog ingen bebis idag heller. Förberedelserna håller nästan på att gå till överdrift här hemma nu när dagarna går. Tvättkorgen är tom och t.o.m. städskåpet är pedantiskt organiserat. "Hur länge har du planerat att vara borta?" frågade min svärfar i helgen när jag hade genomgång och visade honom alla små matlådor i frysen jag förberett till Philip.