Dagens utsikt


Mammajeans från HM, topp från MQ och leopardsjal från Zara.

Dagens utsikt i vecka 22 + 3. Magen växer så det knakar just nu som ni ser. Kommer förmodligen chocka mina föräldrar som kommer hit i helgen som kommer. Vi har inte setts sen i maj då jag var i vecka 9 så det har hänt en hel del med magen sen dess.

Känns spännande att inte bara magen blir större utan att även sparkarna blir alltmer tydliga. Än så länge har det inte gått att känna någonting från utsidan, med handen på magen, men jag hoppas att det inte dröjer alltför länge till. Rapporterar aktiviteten där inne till blivande pappan varje kväll just nu. Ska bli så skönt på onsdag när Henrik äntligen kommer hem och allt blir som vanligt igen. Hans mobil blev stulen på Arlanda så det känns riktigt tungt att inte ens kunna höras varje kväll som vi brukar. Nu blir det mest sms någon eller några gånger per dag - riktigt tröttsamt!

Kom precis hem från jobbet så nu ska jag fixa till lite middag till mig. Blir nog en lugn kväll i den vita soffan om jag känner mig själv rätt. Är alltid lika trött på måndagar!

Ha en bra kväll! Kram