Nya höststövlarna


Mer shopping! Mina nya stövlar från Vagabond och Scorett.

Här är mina nya stövlar som jag kom jag hem med igår. Shoppade ett par nättare stövlar från Vagabond i måndags men så ångrade jag mig och hittade det här paret inne på Scorett. Fler detaljer och grövre siluett vilket passar mig perfekt i höst. Både jag och Madde var överens! Tanken är att jag ska ha stövlarna inomhus på jobbet men det kommer bli svårt att inte behålla snyggingarna på när det är dags att gå hem för dagen.

Ikväll är det jag som fixar middag här hemma och H har önskat min paradrätt. En krämig saffranspasta med smak av vitt vin, vitlök och cayenne med kräftstjärtar och kyckling. Ruccola till och rött i glasen. Hur gott som helst!

Senare ikväll tittar jag självklart på "Idol 2008" där det är glittrande schlagertema kvällen till ära. Min favorit Charlotte Perrelli är gästdomare så det missar jag såklart inte även om kvällens låtval inte var mina absoluta schlagerfavoriter. Med undantag för Friends "Lyssna till ditt hjärta", Shirleys "Min kärlek" och Körbergs "Stad i ljus". Charlottes blogg är förövrigt ett måste för den som missat den!

Hoppas alla får en helt underbar fredagskväll med massor av fredagsmys! Kram