Barnvagnspromenad & Brogrensfika


Dagens Philip ute på promenad. Pikébody och sköna jeans är vardagsuniformen!


Mamma-fika med en söt och god rosa minipinsesstårta.


Philip-fika! Den söta lilla lunchboxen med bilar på kommer från Rice. Perfekt förvaring för mellanmål.


Fíck till den sötaste gruppbilden på våra små. Mira, Patrik och Philip.


Philip och mamma. Lika som bär?


Tack för idag säger vi!

Godkväll tisdag!

Idag har vi varit betydligt piggare än igår eftersom Philip gjorde sin mamma glad genom att sova gott hela natten. Vi har varit ute i det fina vädret och gått en promenad med mammorna och deras små. En liten runda blev det och sen avslutade vi med en lite längre fikaBrogrens. Ni vet, det mysiga fiket med en fin inredningsbutik?   

Tycker faktiskt att det känns riktigt mysigt att hösten är på ingång. På måndag ska vi iväg på babysång för första gången och det ser vi verkligen fram emot. Vi ska även försöka vara flitiga besökare på vår öppna förskola i höst så Philip får leka med andra små.

Imorgon får det nog bli en liten sväng på stan. Vi ska gå på vinteroverall- och skojakt! Ska dessutom besöka vår lilla barnvagnsbutik för att titta på en sittdyna till Buggan.

Bugaboo presenterade en ny sittdyna redan i våras och jag ångrar så att vi inte hade en i vagnen i somras när det var som varmast. Det finurliga med dynan är att den fungerar lika bra året om. Den är gjord i ett material som andas samtidigt som den håller värmen när det är kallt ute men frågan är om jag ska välja en sittdyna i färgen off white eller en i dark grey

Dark grey eller off white?

Kram