Äntligen lite garden glory

 
Ett skepp kommer lastat med kartonger från Garden Glory! 
 
 
Efter lite velande valde jag den vita färgen men du köper slang, väggfäste och munstycken för sig så du kan mixa färgerna precis som du vill. Prislappen är såklart lite dyrare än klassiska (och rätt fula) vattenslangar men det kan det väl vara värt.
 
 
Ha ha! Vet inte hur väl citatet passar in på mig som varken har gröna fingrar eller förkärlek till trädgårdsarbete men jag älskar såna här små detaljer.
 
 
Har inte varit det minsta intresserad av någonting som har med inredning att göra på sista tiden men nu börjar jag få tillbaka suget efter att fixa och göra fint både inne och ute så det måste väl ändå vara någon form av friskhetstecken?
 
Redan förra våren var jag sugen på att slå till på en fining från Garden Glory och nu har jag äntligen slagit till. Produkterna finns i vitt, svart, turkos, rosa, grå och säsongens nya trendiga färg guld men precis som många av er redan gissat valde jag den vita färgen "White snake" på både slang, väggfäste och munstycken.
 
Även om inte färgen på huset har exakt samma vita nyans så kommer det förhoppningsvis bli ursnyggt när vi väl får upp den på väggen.
 
 
Lite trädgårdsglamour är väl aldrig fel?
 
Idag ska jag försöka uppdatera min vårgarderob och ett par sköna sneakers står överst på listan. Vinterskor och varma jackor känns inte helt rätt just nu när solen strålar där utanför.
 
Kram