Vårens ränder


Philip i härligt randiga vårnyheter från Polarn O. Pyret och uppenbarligen gäller det att hålla tungan rätt i mun!


Bus-blicken!


Nu går Philip mer än han kryper. Fortfarande med stappliga steg och några små vurpor här och där men det går betydligt bättre än för bara någon vecka sen. 


Vad har du där mamma? Det gäller att vara snabb för så fort jag plockar fram kameran för att fota kommer Philip mot mig i full fart med siktet inställt på objektivet och alla knappar.

Godkväll måndag!

Idag har vi varit på öppna förskolan och lekt med barnen men imorse trodde jag nästan inte vi skulle komma iväg med tanke på nattens bravader.

I vanliga fall är vi bortskämda med att Philip sover som en liten prins om nätterna. Någonting han gjort sen han bara var fem månader gammal och som vi är otroligt tacksamma och glada för såklart! 

Han somnar för natten omkring 19.30, en flaska välling vid 06-07 varpå han somnar om någon timme eller två innan vi säger godmorgon och går upp för att äta frukost. Inatt möttes jag däremot av en förtvivlad liten kille som stod upp i sängen när jag kom in i hans rum vid 03. Dessa små risgrynständer!

Efter en Alvedon, en lång stund i soffan, en vända i vår säng och en hel del vyssande och bärande kom han äntligen till ro i sin säng för ett tag men sen började det om igen, puh!

Döm om min förvåning när jag möttes av en glad och pigg liten Philip imorse så det fick bli en promenad till öppna så han kunde leka med kompisarna som planerat! 

Säger nog tack för idag och godnatt redan nu så jag är redo om det blir samma visa inatt. Håller tummarna för att han får slippa det onda och får sova gott!
 
Kram på er!