Hösten rullar igång

 
Har fått några frågor om vad som hänt sen sist. Uppdateringarna har ju inte precis duggat tätt här inne under sommarledigheten. Det blev faktiskt ett nytt jobb i samma veva som vi bytte stad så det är mycket som är nytt. Killarna har börjat på sin nya förskola för någon vecka sen och hösten har snurrat igång på allvar med start den här veckan.
 
 
 
 
 
Annars har jag passat på att shoppa lite nytt till huset. Älskar allt från Georg Jensen!
 
 
Två nya mattor från Mio har flyttat in och två nya soffor till vardagsrummet är beställda. Det blir inga vita soffor den här gången. Jag röstades ner i den frågan. Så spännande med nya soffor men det är såklart jättelång leveranstid...
 
Kram
 
 
 
1 Cecilia:

skriven

Härligt att allt verkar fint med dig och familjen i nya staden :)
Kram och ha en fortsatt bra vecka.

2 Karolina:

skriven

Vad spännande med allt nytt!! Jättekul att du uppdaterar lite! Ser så mkt fram emot att få följa hösten i nya huset!

Jag skulle vilja be om ett par tips!
1. Någon bra mödravårdscentral i Örebro jag kan vända mig till nu när vi flyttar dit.
2. Tips på barnklädersaffärer i Örebro med lite roligare kläder. Är så trött på hm och Lindex och alla deras monster-tryck!!

Kramar!

3 Liza:

skriven

Vad härligt att få komma igång med rutinerna igen. Jag bara längtar tills hösten.. Luften blir klarare, lite högre tempo och tillbaks till rutinerna. Man behöver det! :) ..jag får också ett annat lugn om hösten, sommaren har sin charm, visst! Men det känns så hetsigt, så fort det är fint väder skall man flänga runt ute och det kryllar av människor! ..kommer hellre hem en hösteftermiddag, tänder brasan, ljus och njuter omkring inomhus! :)

Förresten, grattis till nya jobbet! Jag hoppas att du kommer och trivas! :)

4 Anonym:

skriven

Hej! Roligt med en uppdatering! Brukar titta in hos dig ibland. Ska bli spännande att se mer från huset. Vad har du för nytt jobb och vad har du tidigare arbetat med? Kram

5 Hanna Karlsson:

skriven

Vad kul med nytt jobb!

6 Julia:

skriven

Åh, huset ser riktigt fint ut!! :)

7 Nettan:

skriven

Varför har du kvar din blogg?

8 Marie:

skriven

Är bloggen nerlagd? Synd i så fall. Önskar bilder från nya huset.

9 Nenne:

skriven

Nu har jag äntligen hittat hit ( det är bra att vara hemma och sjuk ibland ;) ) kul att se lite av er vardag, med barnen och det jättefina nya huset! Kram!

10 tesslundin.blogg.se:

skriven

Tittar in dagligen och nu tycker jag allt att det är dags för ett blogginlägg igen ;) Saknar denna blogg!! Förstår att du har fullt upp såklart!

11 Mia:

skriven

Saknar ditt bloggande kollar in här lite då och då och hoppas på ett nytt blogginlägg☺️ Vilken fin matta du har under matbordet :) Har du köpt den på Mio? Jag behöver en ny matta då vår diskmaskin gick sönder o läckte ut massor vatten så vi fick slänga vår matta :( Kram Mia

Kommentera här: