Semester nästa


Ikväll skålar vi in semestern med lite gott bubbel och imorgon är det vi som skriver på upplåtelseavtalet för nya huset. Spännande! 

Det har varit så VAMT här idag och det märks tydligt på Philip som sover mer än han brukar göra på dagarna. Puh säger mamman och sträcker sig efter vattenglaset!

Idag har vi flängt runt och letat efter viktiga måsten inför semestern som närmar sig med stormsteg. Vi fick åka runt till flera butiker men till sist hittade vi precis den flytväst vi var ute efter och det blev mycket riktigt en Baby Safe från Helly Hansen. Philip fick även ett par shorts, en långärmad marinblå tröja med vita ränder och ett gäng kortärmade bodys.

Sist men inte minst blev det ett blått uv-tält med vita stjärnor från Snuggle Sac. Spf 50! Det ser nästan ut som ett liten borg med en flagga i toppen så jag kan tänka mig att det blir ett perfekt lektält längre fram. Tyvärr är tältet inte i modellen pop-up vilket känns smidigt när det ska tas med men det ska tydligen vara superenkelt att sätta ihop så vi får hoppas på det. Jag och tältpinnar känns nämligen inte som en vidare lyckad kombination!

För min del blev det två sollotions och ett par guldfärgade sandaler så jag är också väldigt nöjd med dagens shopping.

Imorgon på förmiddagen ska vi skriva på upplåtelseavtalet för nya huset. Vi ska även få listor på alla val och tillval som kan göras så det ser vi verkligen fram emot!

Sen bär det av... Jippi!

Hoppas du har en riktigt mysig sommarkväll!

Kram