Happy Halloween & ett finger i kläm


En ny korg från Jakobssons Möbler har flyttat in i vardagsrummet. Perfekt korg att förvara leksaker i tycker mamman. Perfekt korg att välta, flytta omkring och leka i tycker Philip-bus.Philip älskar att titta i pekböcker och han blir jättearg om sidorna inte bläddrar som han vill. Så sött!


Söndagens Philip i jeans och blårandig skjorta med söta detaljer från Lindex. Ordet "Little Star" bakpå skjortkragen och vita sprund i sidorna. Golfstrumporna kommer från Trumpette.

Happy Halloween!

Idag är det lite upp och ner med tiden här hemma och Philip som fortfarande är inställd på sommartid vaknade 1 h tidigare imorse. Jag kom otroligt nog ihåg att ställa om alla klockor till vintertid redan igår innan jag somnade men den här söndagen startade ändå mindre bra...

Usch, Philip klämde sitt lilla finger i en dum dörrkarm här hemma imorse! Han leker väldigt gärna med badrumsdörrarna, fast han mycket väl vet att han inte får, så det har bara varit en tidsfråga innan någonting skulle hända men aj, aj vad ont det gjorde! Napp och en stund i sin pappas famn och vips så var den lilla incidenten som bortglömd trots ett svullet finger. Slutet gott men jag är nog den som blev mest skärrad av oss alla tre. Usch, blod och olyckor är bland det värsta jag vet!

Har precis förberett kvällens söndagsmiddag och ikväll blir det en köttfärslimpa med italiensk touch. Receptet kommer från Pernilla Wahlgrens gamla mama-blogg och jag har för mig att det är parma, ruccola och mozarella i originalfyllningen i hennes recept.

Idag använde jag mig att det vi hade hemma så det blev en fyllning på mozarella, pesto, färsk basilika och soltorkade tomater. En klassisk brunsås och en god sallad som tillbehör. Tror det kan bli riktigt gott!

Nu väntar söndagsmys!

Kram