Höstfint till P

 
Ett märke som jag verkligen gillar är danska Pomp de Lux som gör superfina kläder till både små och stora pojkar och flickor i precis rätt färgskala.
 
Godmorgon lördag!
 
Jo, det är faktiskt godmorgon här. Sover fortfarande uruselt men som tur är somnade Philip om imorse efter att han tassat in till vår säng så jag fick i alla fall några timmars sömn nu på morgonen. Så skönt!
 
Klickade precis hem lite höstnytt till Philip från Pomps fina webshop. Bl.a. en långärmad med tryck, två par mjuka byxor med grenhäng och ett par chinos med muddar i både midja och benslut i snarlik modell. Lite snyggare hemmamyskläder som blir perfekta till hösten!
 
Det jag har kvar att bocka av är nya vinterskor och en ny vinteroverall. Vi har haft en helsvart overall från Polarn O. Pyret som P haft två vintrar i rad nu som vi varit jättenöjda med men i år måste vi gå upp en storlek eller två. Är inte helt såld på årets färger så frågan är om vi ska satsa på en Molo i år. Någon som har erfarenheter av Molos vinteroveraller? Bu eller bä?
 
Valet av höst- och vinterskor blir i alla fall enkelt. Har haft Kavat till Philip sen han började gå och det blir det även i år. Riktigt bra skor och extra roligt eftersom skorna tillverkas här i närheten.
 
Ha en fortsatt skön helg!