Söndagsaktiviteter


Dagens glada Filip i body från HM och byxor från Åhléns.

Sköna söndag! 

Idag har jag lyssnat på finallåtarna i Melodifestivalen som spelats för fullt på radion samtidigt som jag skrivit adresser på tackkorten som ska postas i veckan. Är nu uppe i tjugo tackkort och det börjar kännas i skrivhanden kan jag säga... 

Filip
 har roat sig i babygymmet här på förmiddagen. Det väldigt spännande att tittamumintrollen som flyger omkring där ovanför! Just nu tränar vi nacken för fullt och han är redan riktigt stark. Kämpar på som en liten oxe här hemma på kvällarna. Han klarar nu att hålla upp nacken och vända huvudet åt båda sidorna utan vilopaus när han ligger på mage. Vår duktiga lilla kille!

Imorgon är vi redan inne i mars månad och jag ser verkligen fram emot veckan som kommer! Förutom att det kommer vara schlageryra här i stan har vi en hel del inbokat att se fram emot. På tisdag väntar ett besök på mitt jobb, på onsdag är det mamma-lunch och på fredag ska jag äntligen fixa håret. Perfekt att jag lyckades klämma in ett salongsbesök samma dag som genrepet av "Andra chansen"! 

Just nu väntar jag på att Henrik ska komma hem med kvällens middag. Ikväll fuskar vi och söndagslyxar med hämtmat!

Ha en fortsatt mysig söndag! Kram