Bugaboo Cameleon


Vår fina Bugaboo Cameleon är äntligen på plats här hemma! I papperspåsarna ligger bl.a. ett bäddset till spjälsängen, en champagnefärgad insats till badkaret och alla Bugaboo-tillbehör.  

I lördags hämtade vi hem den här skönheten i grått och svart från stans bästa baby- och barnbutik Våra Små så nu kan vi bocka av ännu en viktig sak på listan. Allt var förberett och klart när vi klev in i butiken och jag höll nästan på att börja gråta när vagnen rullades fram. Så fin! Tänk att vi snart ska köra omkring vår lilla kille i den - känns fortfarande lite smått overkligt! Fick sen en liten genomgång av snälla säljaren Emma innan vi kunde ta med oss vår fina Bugga hem.  

Bugaboo Cameleon
känns redan nu som den perfekta vagnen för oss. Vi hade förmodligen varit väldigt nöjda även med andrahandsalternativet Mountain Buggy men den känns väldigt smidig och den går enkel att fälla ihop, även om jag förmodligen måste träna lite extra på just den biten när magen är borta. Jag och teknik är ingen vidare kombination så det är tur att den kom färdigmonterad. Den tar ingen större plats i varesig bilen eller hissen så smidig är verkligen nyckelordet. Dessutom kommer jag inte ifrån att jag fortfarande tycker Bugaboon är den absolut snyggaste vagnen på marknaden. Funktion och snygg design är alltid den bästa kombinationen!

Ikväll blir det premiär för årets första glögg. Blossas röda lättvariant med mycket russin och mandlar. Självklart en lussekatt eller två till. Mys!

Ha en mysig kväll, kram!