Happy Halloween


Det är redan beckmörkt utanför så nu är det tända ljus som gäller både utomhus och inomhus. Helt galet att vi snart är inne i november...

Vilken bra fredag det här blev! Besöket hos barnmorskan gick bra, förutom att jag måste vara mer uppmärksam på förvärkarna/sammandragningarna som tydligen verkar vara i kraftigaste laget för vecka 31, och på eftermiddagen åkte jag ner på stan för att möta upp Madde och fixa lite ärenden.

Med tanke på att vi åker bort i helgen plockade jag ihop ett litet presentkit till mamma och pappa från butiken Finrummet. Ätbara presenter är perfekt till mina föräldrar som verkligen har allt. Den här gången blev det ett gott rödvin och mammas favoriter chokladbiscotti och tozzetti med saffran från Gränna Bageriet, en balsamico med smak av fikon, en balsamvinäger med citron och en fikonmarmelad med valnötter. Allt inslaget som ett fint cellofankit!

På vägen hem mötte jag en f.d. granne som flyttade härifrån i somras som gratulerade mig till magen. Blev sen spontaninbjuden på en liten husesyn i hennes nya bostadsrätt bara ett stenkast härifrån. Trist när riktigt trevliga grannar flyttar!

Det här blir sista inlägget innan vi packar in oss i bilen och drar iväg mot min hemstad Falun. Imorgon måste vi gå upp riktigt tidigt så det blir packning ikväll för min del. Förhoppningsvis orkar jag hålla mig vaken så jag hinner se kvällens "Idol 2009" men jag sitter redan här och gäspar framför laptopen så vi får se hur det går.

Henrik kommer hem sent ikväll så vi satsar på take away från Shanghai som darlingen får hämta upp på vägen hem. Är så sugen på en klassisk triss i mix med kycklingspett, sataiwok och friterade räkor med sötsur sås. Vet inte när jag åt det sist men det är så gott!

Ha en riktigt mysig allhelgonahelg! Kram