Kiehl's Baby


Kiehl's Creme de corps till mamman och Gentle foaming mousse for hair and body och ett prov med Body and face cream till Filip.

Ni som följt bloggen ett tag vet att Kiehl's är en stor favorit här hemma! Deras berömda bodylotion Creme de corps är nog den bästa lotion jag testat och när vi var i Sthlm sist passade jag självklart på att köpa med mig en stor flaska hem som jag hoppas kommer räcka länge, länge!

Självklart var jag tvungen att spana in deras stora baby- och barnsortiment när jag var inne i butiken. Den lilla tuben med Face and body cream är ett prov men jag önskar att jag köpt en stor förpackning för det här är vår nya favorit i skötväskan! Salvan ger samma effekt som Inotyol och Silon men den har en behagligare konsistens och är betydligt mindre kladdig. Dessutom är den helt doftfri!

Tvättmoussen
använder vi alltid i badvattnet och när håret ska tvättas. Superbra och dryg även den! 

Nu ikväll har vi bytt från ligg till sittdel på Buggan så imorgon åker både vårjackan från Benetton och små skor på! Blir spännande att se om och hur Filip reagerar imorgon när vi ska ta en fredagstur in till stan. Vagnen blev plötsligt väldigt rymlig på bredden och han är inte helt stadig än så vi får se hur det går...  

Nu ska jag krypa upp i soffan och titta på första avsnittet av "Sveriges historia". 

Godnatt, kram!