Bugaboo Ice Blue

 
Har köpt hem lite nytt till Carls vagnar så nu är vi kittade inför sommarvärmen. Bring it on bara!
 
Det fick bli en den nya utdragbara suffletten i den nya sommarfärgen Ice blue + nya sufflettfästen, en ny dyna och en ny fräsch mugghållare som jag ska fästa på Been där jag inte haft någon tidigare.
 
 
Fick nys om att dom nya utdragbara suffletterna fungerar lika bra på den gamla modellen av Cameleon så en sån fick det såklart bli. Var osäker på om man behövde köpa till nya sufflettfästen (samma fästen som finns på Cameleon3) och blev inte klokare när jag fick olika svar från återförsäljarna så jag vågade inte chansa när jag gjorde min beställning. Tror två sufflettfästen gick loss på 165 kr så oavsett gamla eller nya fästen gjorde jag ingen jätteförlust.
 
 
Det fanns kvar en enda Breezy Suncanopy i färgen Ice blue på Våra små här i stan och den knep jag. Yey! Försökte klicka hem solsuffletten till Been tillsammans med det andra i förra veckan men då var den restad så ibland ska man ha tur.
 
Tack för alla era vattkoppetips! Letade på två apotek men den där braiga moussen PoxClin som många av er tipsade om fanns inte så vi köpte en spray som heter Cyltelium från A-derma som ska vara snarlik. Idag har det kliat jättejättemycket på Philip och jag tycker så synd om honom. Det har fortfarande inte dykt upp några prickar på Carl än men det kommer väl...
 
Kram