Nyårsafton & BF


Försökte mig på min bästa mammapose såhär BF-dagen till ära.


Ikväll skålar jag in det nya året i en välkyld Pommac.

Välkommen BF och graviditetsvecka 40! Då var vi äntligen framme vid nyårsafton men ingen bebispojke i sikte än så länge. Det märks att det börjar dra ihop sig för just nu strömmar det in både samtal och sms. Måste även passa på att än en gång tacka för alla uppmuntrande ord som jag får från er bloggläsare. Ikväll skålar vi som sagt in det nya året i Pommac. Henrik får göra mig sällskap för det lär nog bli svårt att få tag i en taxi i den här staden just ikväll.

Bordet är dukat lite extra fint, ljusen är tända, håret är fixat, naglarna är lackade och just nu sitter jag här och väntar på att kvällens gäster Martin och Katarina ska dyka upp så vi kan börja förbereda kvällens nyårsmiddag.

Till förrätt blir det en klassisk toast Skagen och till huvudrätt blir det kycklingbröst med serrano, färsk basilika och parmesan samt en krämig risotto med trattkantareller. En mörk chokladmousse med passionsfrukt till dessert. Jag och Katarina ansvarar för förrätten och killarna tar hand om varmrätten. Chokladmoussen står redan på kylning för den svängde jag ihop tidigt imorse.

Det här blir sista inlägget för i år så Gott Nytt År till alla mina fina bloggläsare och sist men inte minst - välkommen 2010!

Kram