Första semlan & sköna hem


Tidigare i förmiddags blev det en fika med den första semlan för i år medan Philip sov sött. Älskar semlor och helst med mycket mandelmassa i!
 

Uppiggande att se alla rosa färgklickar, Josef Frank och den härliga mixen mellan gammalt och nytt i det här inredningsreportaget från en jugendvilla som jag gissar finns belägen i huvudstaden. Soffbodet i plexi från Asko skapar en härlig kontrast till sofforna i betydligt mer klassisk stil!


Hittade massor av inspiration i nya Sköna Hem. Föll som en fura för den pampiga jugendvillan och även det underbara inredningsreportaget från grundaren av Dyrberg-Kerns häftiga våning i Köpenhamn. Får nog återkomma till det reportaget för det gav mig en hel del inspiration...

Sköna söndag med Sköna Hem!

Idag har vi varit supereffektiva här hemma. Storstädat och tvättat x antal maskiner. På eftermiddagen kom Philips farfar över och busade med barnbarnet så då passade jag och Henrik på att förbereda kvällens middag. 

1,5 kg nötfärs resulterade i köttbullar för ett helt kompani efter Leif Mannerströms recept. Kitchen Aiden gjorde jobbet och ikväll ser jag fram emot köttbullar med kokt potatis, lingonsylt och en klassisk brunsås till söndagsmiddag. Mmm!

I veckan händer det mycket spännande se fram emot och dagarna kommer troligtvis bara svischa förbi!

Imorgon kväll ska vi uppvakta min söta svägerska Katarina som fyller år idag (grattis Katta!) så Philip och jag måste ta oss ner på stan under morgondagen för att hitta en passande present till födelsedagsbarnet.

Ha en fin söndagskväll och missa inte kvällens "Solsidan"!

Kram