Ebony & peach


Nytt doftljus från Voluspa med doften Makassar Ebony & Peach. Passade på att inhandla det när vi var på NK i Göteborg tidigare i veckan.

Lördagslugnet råder och det nya doftljuset från Voluspa är tänt!

Idag fick jag några välbehövliga timmar för mig själv här hemma när killarna drog iväg och slog några bollar på golfranchen så jag har fått en hel del gjort den här lördagen.

Har bl.a. ägnat dagen åt att packa ner delar av Philips urväxta babykläder i lådor. Det går så snabbt och vi har knappt hunnit använda alla fina plagg i garderoberna. I lådorna hamnade alla första miniplagg från veckan på BB tillsammans med vinteroverallerna, en fiskartröja a la Pippi och en urfin grå fleeceoverall med huva och texten GAP på bröstet från Baby GAP. Vem vet om det kommer väl till pass någongång i framtiden... 

Hann även titta över vad som behöver kompletteras till höstgarderoben så i nästa vecka ska vi gå på byx- och jeansjakt. Ett par randiga tights från Polarn O. Pyret och ett par coola jeans med muddar från Nova Star står på Philips önskelista! Conversen är snart urväxta så ett par nya sneakers måste vi också hitta!

Den lilla bissingen i nederkäken gör sig fortfarande påmind och det gör nu ont, ont i lilla munnen. Aj, aj!

Vi som är bortskämda med att ha en son som nästan aldrig är ledsen och gråter har ikväll haft fullt upp med att trösta och avleda på alla tänkbara sätt innan det var dags att stoppa om honom och säga godnatt.

Nu middag! Lördagsmiddagen består av en god kycklinggryta med dijon och rosépeppar som jag svängt ihop.

Stor kram