Mer vitt i köket

Behöver göra om lite här hemma känner jag. Vill ha in lite nytt men vet inte riktigt vad. I väntan på något av våra större projekt får jag roa mig med att piffa. Min favoritsysselsättning. Haft svarta vinglas från Finrummet på hyllplanet i köket men nu åkte glasen in i ett skåp. På oviss framtid. Klart mina nya fina champagneglas från Bruka ska få stå framme ett tag. Är faktiskt riktigt nöjd med den lilla förändringen i köket. Ger ett ljusare intryck och lite mer sommarkänsla.

Kom precis hem efter en runda på Marieberg och den söta lilla inredningsbutiken Nice. Hade självklart blivit någon försening med det blekrosa porslinet från Mateus så jag fick bara med mig en grå tallrik hem. Jättefin med spetskant och allt men jag vill såklart ha hem min blekrosa innan jag blir helt nöjd. Bara att hålla tummarna inför nästa vecka. Var verkligen sugen på att shoppa men det blev inte så mycket av det. Letade verkligen men hittade ingenting, såklart. Gick därför glatt loss i tidningshyllan när vi var och storhandlade. Lyckan var total när jag bl.a. hittade Plaza Kvinna med stylishsnygga Charlotte på omslaget.

Kommer inte ha någon dator hemma, eftersom darlingen ska iväg med jobbet, så jag får längta efter bloggen hela helgen. Förhoppningsvis tillbaka på söndag igen. Massor av lyckönskningar och grattiskramar i förskott till Anna och hennes Jens som gifter sig på lördag. Allt kommer bli helt perfekt men glöm inte bort att njuta av dagen. Hoppas alla får en supermysig helg i solen! Kram