Läsa bok & ny vagn


Söndagens långhåriga Philip i cardigan från HM och baggy jeans från Baby GAP.


Bläddrar lite i pekboken "Titta på mig!: Djur långt borta".


Hur gör apan Philip?


Precis när jag fotade som bäst ringde vår porttelefon. Philips nya grej är att han sätter upp ett finger i luften när han hör ett nytt ljud. Mr lillgammal!

Välkommen tisdag och sista dagen i maj!

Tidigare idag kom en avisering om att ett stort paket från den här fina webshopen fanns att hämta ut så nu är äntligen Philips nya vagn här. Jippi!

Nu ska vi bara montera och lusläsa bruksanvisningen innan vi kan ge oss ut för en liten en provrunda. Vilken vagn vi till slut bestämde oss för? En smidig och ursnygg sulky som jag tror Philip kommer älska att åka runt i. Hm, någon som vågar sig på en liten gissning?

Idag när jag kom hem möttes jag av en nyklippt Philip. Philip och hans pappa hade bokat tid på en salong här i närheten och efter att ha fått låna frisörens roliga sprayflaska med vatten så gick det jättebra att sitta still i frisörstolen på en extra kudde.

Nu ska jag dyka ner i den stora kartongen och ta tag i projekt vagn. När jag är klar ska jag sjunka ner i soffan med ett stort glas med den svalkande Loka-nyheten Coconut Dream och en skål jordgubbar. Mmm!

Imorgon lär jag gå upp hutlöst tidigt för då blir det Sthlm hela dagen lång. Är hemma först vid 23 så det blir förmodligen sparsmakat med aktivitet här inne under morgondagen...

Kram