Vinn ZETA

 
I helgen är det flyttcirkus här hemma så det blir inte mycket till picknick trots det fina vädret utanför. Men lite ost och ett gott vin med tillbehör hinner man (nästan) alltid med när man pausar i havet av flyttkartonger. Ikväll dukar vi upp med ost, kex, vindruvor och galiamelon på nya köksön. Picknick inomhus alltså. Svårare än så behöver det inte vara.
 
Det vita ekologiska vinet 99 Rosas har fått en ny design och ett tetravin känns faktiskt som klippt och skuret för picknickkorgen. Om vi körde picknick utomhus så skulle jag gärna svänga ihop min kalla potatissallad med jordgubbar och sen några kycklingklubbor och ett glas vin till det. Smarr!
 

Kall potatissallad med jordgubbar, 4 personer

0,8 kg färskpotatis
0,5 l jordgubbar
1 dl riven parmesan
2 msk finhackad färsk dill

Vinägrett:
2 msk god olivolja
2 msk vit balsamvinäger
1 msk flytande honung
1-2 tsk dijonsenap
salt och peppar

Koka potatisen, häll av vattnet och låt svalna. Halvera färskpotatisarna och jordgubbarna och lägg upp på ett fint uppläggningsfat eller i en skål. Vispa ihop dressingen och blanda ner den tillsammans med den finhackade dillen. Avsluta med den rivna parmesanen. Klart! 
 
 
I samarbete med Enjoy Wine kan du nu vinna ZETA-produkter (perfekta för en picknick eller en myskväll hemma) värda 500 kr och det enda du behöver göra för att ha chansen att vinna är att lämna en kommentar där du berättar om vad som är din paradrätt och säkra kort i picknickkorgen. Glöm inte att även fylla i din mailadress i formuläret. Lycka till!
 
Nu: tillbaka till flyttkartongerna som aldrig vill ta slut...
 
Kram
 
I samarbete med Enjoy Wine