Cyklamen & andra höstblommor


Söt minicyklamen i kruka från Cult Design. En liten höstpresent från mamma och pappa. 

Till helgen ska jag nog gå på jakt efter höstblommor som tål kyla och frost till våra stora vita krukor balkongen. Både Zälls och CE - Inne Ute brukar ha helt fantastiska skyltningar nu på hösten så jag är övertygad om att jag kan hitta inspiration från båda butikerna.

Med tanke på att jag inte alls har begåvats med s.k. gröna fingrar så blir det förmodligen någonting enklare. Kommer med andra ord inte att lägga ner tid på att plantera blommor och växter i fina grupper men någonting höstfint borde jag få till. Eller så får jag helt enkelt köpa hem blommorna och överlåta planteringen till Henrik som kan det där betydligt bättre.

På sista tiden har det självklart varit fokusbebisen i magen och jag har knappt shoppat någonting, varken till hemmet eller mig själv, sen magen började växa men nu ska jag nog komma igen.

Senaste dagarna har vi nämligen varit inne i en spännande budgivning för en helt fantastisk bostadsrätt men så sent som ikväll drog vi oss ur. Självklart tråkigt men grundtanken har egentligen aldrig varit att flytta till större, och dra igång med ännu en renovering, precis just nu när vi snart ska bli tre i familjen så vi kör glatt på som vanligt. Nu när jag vet helt klart att vi blir kvar i vår älskade bostadsrätt ett tag till känns det äntligen som vi kan komma igång med alla inredningsprojekt som placerats på is för ett tag. 

Nu blir det tv-soffan och onsdagsmys resten av kvällen. Kram