Nyårsafton & BF


Försökte mig på min bästa mammapose såhär BF-dagen till ära.


Ikväll skålar jag in det nya året i en välkyld Pommac.

Välkommen BF och graviditetsvecka 40! Då var vi äntligen framme vid nyårsafton men ingen bebispojke i sikte än så länge. Det märks att det börjar dra ihop sig för just nu strömmar det in både samtal och sms. Måste även passa på att än en gång tacka för alla uppmuntrande ord som jag får från er bloggläsare. Ikväll skålar vi som sagt in det nya året i Pommac. Henrik får göra mig sällskap för det lär nog bli svårt att få tag i en taxi i den här staden just ikväll.

Bordet är dukat lite extra fint, ljusen är tända, håret är fixat, naglarna är lackade och just nu sitter jag här och väntar på att kvällens gäster Martin och Katarina ska dyka upp så vi kan börja förbereda kvällens nyårsmiddag.

Till förrätt blir det en klassisk toast Skagen och till huvudrätt blir det kycklingbröst med serrano, färsk basilika och parmesan samt en krämig risotto med trattkantareller. En mörk chokladmousse med passionsfrukt till dessert. Jag och Katarina ansvarar för förrätten och killarna tar hand om varmrätten. Chokladmoussen står redan på kylning för den svängde jag ihop tidigt imorse.

Det här blir sista inlägget för i år så Gott Nytt År till alla mina fina bloggläsare och sist men inte minst - välkommen 2010!

Kram
1 Madeleine:

skriven

Hur kan man se så piffad och snygg ut på BF. Imponerande:)



GOTT NYTT ÅR och inte bara välkommen till det nya året utan välkommen till ett nytt litet liv väldigt snart!



KRAM

2 grommis:

skriven

Herlighet, så utrolig fin du er i dag, Katta!!!! Får helt prestasjonsangst så her før jeg har fikset meg, haha:):)

Her blir det sprudlende rosevin! Menyen blir som følger: Blåskjell i fløte og hvitvinssaus til forrett, reinsdyrstek med delikatessepoteter og rødvinsaus til hovedrett og en Ben og Jerrys til dessert:)



Ha en fantastisk kveld i dag, feir både det nye året og BF, også kommer han nok ikke ut i kveld, men blir 2010barn sammen med vårt:)



KLEM!

3 Anci:

skriven

Gott nytt år finaste Katta!

4 Annas inspiration:

skriven

GOTT NYTT ÅR Katta,

hoppas ni får en härlig kväll!



kramkram

5 Lina:

skriven

Hoppas att ni får en riktigt underbar kväll!



Gott Nytt År

6 Mikaela:

skriven

Vet att det kan vara aningens tjatigt sista tiden med alla som vill veta om det är på G men jag är SÅ nyfiken på när han väljer att komma ut att jag tittar in här flera gånger om dagen. Hoppas ni får en fin nyårs. Kramar M!

7 Sofia:

skriven

Gott nytt år!



Så vacker du är! Hoppas ni hade en kul kväll. Här var allt lugnt och skönt. Vi hade korkat upp champagnen redan till middag så vid tolvslaget stod vi ute på balkongen iförda pyjamas och dunjackor och tittade på fyrverkerierna över hela stan. Sedan gick vi raka spåret till sängs- vilket var ett smart drag eftersom barnen ofta vaknar (alldeles för) tidigt och så var även fallet i morse!

8 Angelica:

skriven

Gott nytt år!! Ingen bebis än? Hoppas att han tittar ut snart så du slipper gå över en massa, för det är inte kul! Men det är kanske bra att det blir en januaribebis i alla fall, trist att fylla år sist av alla på året.

Ska bli så kul att få se det lilla miraklet, jag väntar med spänning! :)

Kraam

9 Therese:

skriven

hoppas nyårsafton var toppen men mycket kärlek, värme och glädje. tittar in med spänning varje dag för att se om det kommit något kärleksbarn : ). önskar dig ett fantastiskt 2010. många varma kramar.

10 Stämningsfullt:

skriven

Hej och gott nytt år!

Hoppas att det blev en lyckad kväll igår!

Måste säga att du är otroligt snygg för att vara så gravid man bara kan vara!

Håller tummarna för att er lille ska titta ut snart :)

Kram!

11 Carolines hemligheter:

skriven

Ett riktigt härligt nytt år (kan det bli annat när en alldeles egen, liten bebiskille är på ingående i dagarna...) önskar jag dig gulliga Katta, kramar från Caroline!

12 AnnaMalin:

skriven

Så fin du är, det strålar verkligen om dig! :-) Gott Nytt År!

13 barnshoppingbloggen - Anna/ mode & shopping för barn!:

skriven

Vad fin du är! Skönt att lillen ändå väntar lite på att komma ut ;-) Tänk att ni snart får en liten 2010:a!

14 Anna - Starwoman ☆:

skriven

Jag säger som Madeleine ovan "Hur kan man se så piffad och snygg ut på BF" Superfin är du :-) Hoppas er gårdagskväll blev lyckad. Kram kram

15 Marie:

skriven

Stora nyårskramar... lite i efterhand! Er meny lät verkligen fantastiskt god, hoppas kvällen blev riktigt mysig. Det var nog ett smart drag att även låta "chauffören" dricka Pommac. Inte kul att köra sig själv till sjukhuset i det läget, om det skulle bli aktuellt, hihi!



16 Lina:

skriven

Så fin du är! :) Hoppas ni hade en bra nyårsafton!

Är med spänning man kikar in här nu, ifall den lille gossen har tittat ut än eller ej.

Gott Nytt År!

17 Hemma hos Katta:

skriven

Sofia: Tack snälla, du är alltid lika positiv och det gillar jag =) Låter som ni hade en jättemysig nyårsafton. Smart drag att inte vara uppe och fira in det nya året hela natten med små där hemma. Vi får förmodligen tänka om helt nästa nyårsafton... Gott nytt 2010 och stor kraam från Katta

18 Hanna:

skriven

Gott nytt år! Du fullkomligt strålar! Väntar med spänning på att en bild på det lilla underverket ska dyka upp här på bloggen... Kram Hanna

Kommentera här: