Tävla & vinn Touch of Taste

Touch of Taste nya såsreduktioner i smakerna kantarell, peppar, whiskey och rödvin/marsala.
 
I samarbete med Bong Touch of Taste kan jag idag presentera en tävling för alla matlagningsintresserade. Den fina vinsten består av en middagskorg med allt du kan tänkas behöva för att laga till en lyxig middag för fyra personer. Bongs nya såsreduktioner ingår självklart i vinsten.
 
För att vara med i tävlingen vill jag att du lämnar en kort kommentar där du tipsar mig om hur skulle du använda någon av Touch of Taste såsreduktioner.
 
T.ex. hur skulle du piffa upp någon av såserna och göra den till din egen eller till vilken rätt skulle någon av såserna passa perfekt?
 
Du tillsätter endast 2 dl grädde för att få till en perfekt sås.
 
Tävlingen avslutas söndagen den 24 mars. Lycka till!
1 evelina:

skriven

Åh vad det låter gott och enkelt! helt klart något jag skulle vilja testa. jag hade nog gjort kantarellsås och hakat ner bacon och några torkade kantareller. snabbt och lätt. ha en trevlig helg :)

2 Sareli:

skriven

Min tanke är att whiskyreduktionen tillsammans med grädde och rysk yoghurt skulle trivas fint ihop med lite nedsmulad ädelost,smörsteka champinjoner samt färsk prosciuttofylld tortellini.Enkelt och elegant brukar vara ett vinnande koncept. Varmt tack för en lysande inspirationsblogg!

3 Annika A:

skriven

Nu i påsktider skulle jag göra en god skinkstek och till den servera rödvinsåsen. En fräsch sallad till och grönsaker i ugn och ett glas rött. Enkelt och väldigt gott!

4 Sarah:

skriven

Hej Katta :D Jag skulle definitivt tillaga en älgstek och till det servera kantarellsåsen. Alltså älg är så otroligt gott och jag skulle verkligen vilja testa att laga det, brukar alltid vara svärföräldrarna i Dalarna som lagar det åt oss. Men nu när vi flyttat och har större kök skulle jag gärna vilja testa själv! Maken är sugen på att börja jaga, själv är jag inte så förtjust i att få hem ett vapenskåp som vi måste hitta en plats för, men får man hem älg är det nästan värt det ;-)
Till älgsteken och kantarellsåsen skulle jag servera en god potatiskaka och lite sparris till det. Samt ett mustigt och gott rödvin! Alldeles perfekt mat för helgen när man har tid över att laga mat.
Jag vill vinna! :D

5 Fru A:

skriven

Jag skulle använda "BONG såsreduktion" kantarell i makens laxfavorit. Han bjöd mig på dennna på vår första dejt i hans lilla student-etta 2001. I dag är vi gifta och har en son på snart 4 år:)

Så här gör man den:
Gul lök stekt i smör, sedan i med grädde, lite färska eller torkade kantareller, och BONG katarell såsreduktion. Klipp i varmrökt lax. Krydda med lite färsk svartpeppar, färsk persilja. Servera med pasta. Mums!

Detta älskar vår lille 4-åring också.


Fru A

6 Emmy:

skriven

Eftersom jag precis börjat kunna äta kött igen efter allt gravidillamående så tänker jag mig en rejäl köttbit och rödvinssåsen eller kanske whiskeysåsen, det lät urgott! Men sen är jag ju vansinnigt svag för pepparsås också. Hmm svårt! Skulle nog få göra alla tre varianter samtidigt och festa loss till en köttbit och råstekt potatis...

Ska erkänna att jag är typ säääämt på att laga såser så detta är nog verkligen något för mig. Haha...

Kram

7 cajsa :

skriven

Skulle använda peppar såsen och servera med oxfile i ugnen samt rotfrukter i all ära! Och ett glas rött till :)

8 Ann:

skriven

Hyfsat meningslös tävling. Skaffa bättre sponsorer. Hur många inlägg har du lovat dom?? Vad tjänar du på det?

9 Nillan:

skriven

Hej!
Älskar att stå vid spisen och laga mat. Står gärna i köket länge och komponerar ihop små maträtter. Men ibland är det skönt när man kan ta till halvfabrikat, så dessa såser ska absolut testas.
Mitt spontana förslag är att bryna på fläskfilebitar och hälla över pepparsåsen och servera med klyftpotatis och en sallad.
Kram

10 camilla:

skriven

Skulle gärna testa såserna från Bong Touch of Taste som den såsälskare jag är!

Jag skulle testa pepparsåsen till en pepparbiff med ugnsrostade grönsaker som är en av mina favoriträtter. Skulle vara roligt att se om såsen är så god i all sin enkelhet.

11 Mirre Syr:

skriven

Bara sådär fick jag en hjortsadel av min far och det första jag skulle laga vore givetvis en stek av den med färska enbärskvistar som får koka med. Till det skulle Kantarellsåsen var ljuvlig och serveras med pressad mandelpotatis och smörkokta sockerärter. En middag att minnas mycket länge!
Annars är det mest vardagsmatlagningen jag skulle förgylla med Bongs underbara såser.. Wow,tänk kycklingfilé med ris och kantarellsåsen och fräsch grönsallad…Mmmums!

12 Fredrika :

skriven

Jag skulle göra en mustiggare svamp gryta med kantarell såsen! skulle ha i riktigt mört och gott kött, vsamp i massor, lök, inlagda plommon och sedan låta det stå en bra stund på spisen! Till detta skulle jag servera harricortverts, broccoli och mandelpotatis!

Gud vad hungrig jag blev! Haha

13 Vanessa R:

skriven

Hade jag vunnit denna fantastiska korg så hade jag överraskat min pojkvän med en härlig gryta: Fläskfilè i Whiskysås!

Tillsammans med fläskfilè, salt, svartpeppar paprikapulver, smör, timjan och så hade jag tillsatt Touch Of Tastesåsreduktion Whisky samt grädde. Låta det puttra en stund och så lite färsk hackad timjan på det! Sedan så hade jag valt att servera västerbottenostgratinerade hasselbackspotatis med vitlök samt en god grön sallad till! OCH så får vi inte glömma en gott glas vin vid sidan om :)

En god rätt som jag så gärna hade velat laga till mitt hjärta med hjälp av denna goda korg!

Kram på dig Katta!

14 Magda- mamma till Noah:

skriven

Som den såsälskare jag är så blir jag så nyfiken på dessa såser!

Jag skull bjuda våra fina grannar/ vänner på en mör lammstek med tunna krispiga potatisskivor. Till det kantarellsåsen från Bong. Jag skulle tillsätta kantareller stekta med charlottenlök och en skvätt vitt vin. Riktig vispgrädde i såsen är ett måste vid festligheter! Ett gott humör och ett gott rött i glasen och kvällen är gjord!

Kram

Kommentera här: