Äntligen frisk luft!


Parklek i lurvfleeceoverall från Molo, ny vårmössa från Ebbe Kids och stövlar från Polarn O. Pyret. Min lilla smurf!

Idag är vår vanliga Philip tillbaka! Äntligen!

Philips mormor som vi hade på besök över dagen i lördag fick tyvärr en släng av samma bacill som den Philip hade och både jag och Henrik har känt oss lite smykymiga i omgångar men peppar, peppar. Nu håller vi tummarna för att magsjukan flytt sin kos!

Den här veckan har fullkomligt svischat förbi trots att vi bara varit inomhus! Idag kom vi i alla fall ut i friska luften för första gången sen i lördags och både jag och Philip tyckte det var lika skönt att få komma ut i solen för ett tag. Fyllde termosmuggen med kaffe och sen tog vi en promenad till en lekpark så att Philip skulle få gunga, tulta omkring och åka rutschkana. Mycket populärt och en viss liten kille somnade sen väldigt gott när vi kom hem!

Imorgon väntar en lugn fredag men helgen kommer däremot vigas åt hemmafix, små ärenden och måsten. Vi skulle egentligen haft två mäklare här hemma i måndags men vi flyttade fram besöken till i början på nästa vecka så i helgen måste vi försöka få ordning här hemma. Stress, stress!

Ha en fin torsdagskväll!

Kramar
1 Camilla:

skriven

Så skönt att höra att ni är friska och på fötterna igen! Häriga bilder på lille Philip, alltid roligt när de får komma ut och göra av med lite energi (vilket de tycks ha massa av nu..!;-)).Jag är för tillfället förundrad över att min "att göra lista" samt "att köpa lista" aldrig någonsin tycks bli mindre utan snarare tvärtom bara bli längre..! Hm..! Hoppas ni hinner med allt som ni tänkt er i helgen, och utan alltför mkt stress.Kram till er och trevig helg!

2 Åsa:

skriven

Skönt att ni är friska igen! Kram

3 Tella:

skriven

Vad skönt att ni är på bättringsvägen :-)

4 Lollo:

skriven

Vad skönt att höra att Philip mår bättre!Ha en Bra Helg och stressa inte för mycket!

5 Sofia - mamma till Amanda:

skriven

Härligt att ni är på gång igen! Att förbereda lägenheten inför visning är ett tufft jobb när man har en liten parvel som hinner riva ut och kleta på det mesta. :) Lycka till och ha en underbar helg!

6 Julia:

skriven

Ser underbart ut, skönt att ni är på benen igen!

Nu ser Philip pigg och glad ut!Hoppas ni får en jätte mysig helg,

ta hand om varann.Kramar Julia

7 Ann:

skriven

Vilken fin overall din son har. Jättehärlig!

8 D I N À R À s:

skriven

Skönt att ni är på benen igen!! Härlig helg till er!

9 Anna:

skriven

Skönt att han är pigg igen! Tänk dock på att inte besöka folk eller gå på fik, stan etc. förrän 48-72h efter sista symtom (även dålig aptit är symtom). Att folk struntar i detta är en orsak till varför detta virus är så vanligt och utbrett nu för tiden...

Trist men sant!

Kommentera här: