Fredagsmys de luxe


Ljusstakar från Iittala, cylinderglasvas från CE Inne Ute, matgrupp från MIO, matstolen Tripp Trapp från Stokke och taklampan FL/Y från Kartell.


Valentinbuketten börjar sjunga på sista versen men den håller sig förhoppningsvis fin i någon dag till. Hoppas, hoppas!

Välkommen sköna fredag!

I förmiddags fick vi trevligt fredagsbesök av Philips mormor och morfar som gjorde ett kort fikastopp hos oss på väg mot Göteborg.

Jag hade laddat upp med mina kärleksmums och mina föräldrar hade med sig en kartong med semlor så det blev både kärleksmums och goda semlor som bullades upp på kakfatet. Fredagsfika de luxe!

Sist Philip träffade sin mormor och morfar var på 1-års kalaset för nästan precis en månad sen men han blev bortskämd med fina presenter även idag. I paketen gömde sig en dvd med Babar och ett gäng söta strumpor. Perfekt eftersom han växt ur både Bobux-tofflor och strumpor i dagarna!

Nu väntar fredagsmys med lilla familjen. Extra god mat, ett glas rött och fredagsunderhållning med både "Let's Dance" och "Skavlan" när Philip somnat för natten vilket brukar vara sisådär omkring halv åtta.

Njut av fredagskvällen!

Kram

1 pillan:

skriven

Mmmm precis som det ska vara en fredag mao;)

Har själv landat med en kopp kaffe och godispåse!

Ha en fin helg med familjen//PIllan

2 camillasnyahem:

skriven

Vad mysigt med "mommo o moffa"-besök. :) Och vilka härliga bilder!Trevlig helg!

3 Lina:

skriven

Vad mysigt ni verkar ha det... ;-) tänkte fråga du som bor i Örebro, trivs ni bra? Är det en trevlig stad, bra butiker, resturanger o.s.v Är det något som du saknar i utbudet? Kommer snart att bli en örebroare och blev lite nyfiken:-) Tacksam för svar!

4 Sara:

skriven

Vilka underbara vackra rosor! :-)Trevlig helg önskar jag dig! kram

5 britta bloggar:

skriven

6 britta bloggar:

skriven

Hoppas ni fick mysigt! Och trevlig helg!

7 fia:

skriven

wow vilken snygg bulett verkligen fin färg på rosorna .

8 Sjöbris o vita ting:

skriven

Härlig färg på rosorna. Man får riktiga vårkänslor. Ha en fin helg!

9 Anna:

skriven

Snyggt

10 Mahim:

skriven

Låter som en underbar fredag!

11 jessica [ myckelite om litemycke ]:

skriven

väldigt mysig blogg :)

12 Hemma hos Katta:

skriven

Lina: Vad roligt att du ska gå och bli örebroare! =) Oj, en väldigt svår fråga eftersom jag inte vet om du bor i en mindre eller större stad just nu men jag trivs väldigt bra här i stan!Är uppvuxen i en mindre stad och Örebro känns därför ganska "lagom" som stad. Några helt ok märkesbutiker, bra inredningsbutiker och bra utbud när det kommer till barnkläder och barnrumsinredning. Restaurangutbudet har blivit betydligt bättre sen jag flyttade hit så jag är på det hela väldigt nöjd. Det går självklart inte att jämföra med shoppingen i Sthlm men numera går det som tur är att klicka hem det mesta man önskar sig!Det är klart jag kan ibland kan önska att det skulle finnas ett bredare utbud av t.ex. musikaler och konserter som i storstäderna men Sthlm är trots allt bara 2,5 h bort med tåg eller bil o man kan inte få allt...Hoppas du fick någorlunda svar på din fråga, om inte så fråga gärna igen!Kram /Katta

13 Jenta:

skriven

Vilka vackra rosor :) Ha en riktigt bra dag!

14 Elins blogg:

skriven

Ååh vilka underbara bilder!

Kram Elin

Kommentera här: