En lördag på stan


Snö, snö, snö så långt ögat kan nå!

Filip sover sen länge och jag funderar på att följa hans exempel väldigt snart. Ikväll har han och jag tittat på Melodifestivalen där vi tyckte att en glittrande Pernilla Wahlgren och söta Sibel var överlägset bäst ikväll. Gillar fortfarande det här med klassisk schlager med tonartshöjningar, dansare och slutposer även om jag vet att det inte går hem ute i Europa.

Henrik har en heldag med killgänget så jag blev jätteglad när Katta ringde tidigare idag och frågade om vi ville ta oss ner på stan för en eftermiddagsfikaJava. Det blev en väldigt snabb promenad i snöslasket men vi tog oss in till stan till slut. Hann även spana in fina vårkläder på HM och den nya butiken Awsome Rags som precis slagit upp portarna. 

Sprang på en jättefin rosa klänning som skulle passa perfekt på Filips dop som vi planerar längre fram i vår. Perfekt klänning för ett dop men jag väntar med shoppingen tills vi kommer till Stockholm. Det blir Filips andra längre biltur och vi åker dit med Martin och Katta samma helg som det är final i Melodifestivalen. Det ska bli urmysigt att bo på hotell och komma bort en helg! 

Nu säger jag godnatt för ikväll! Kram
1 Hanna:

skriven

Det gör ni rätt i att åka till storstaden o bo på hotell vi kom hem därifrån i går:) Så härligt o åka bort några dagar o bo på hotell:))

2 victoria (matplatsen/bloggfamiljen):

skriven

Åh så härligt med en sthlmshelg att se fram emot, hotell och shopping är underbar vardagslyx!!Hörde att nya affären slagit upp portarna, var det något att ha? Några roliga märken? kan verkligen behövas i den här stan!! var in till heaven i fredags och hittade jättefina odd mollyplagg, har nyligen hittat den butiken och är så glad!!Hoppas ni får en mysig söndag med lillprinsen. kram!

3 Ann-Louise:

skriven

Mysigt med vårdop och en resa hit till storstaden och få bo på hotell!Hoppas helgen är bra.Kramar

4 Camilla:

skriven

Skönt med tur på stan kombinerat med lite shoppingspan :-) Jag har också börjat leta så smått efter klänning till Biancas dop, hoppas på att det kommer in något med allt vårnytt i butikerna. Skall strax iväg till Zara, och där brukar ju finnas ett och annat fint. Hoppas helgen varit bra annars? Ett mail kommer strax till dig också :-) Ha en fin vecka! kram/Camilla

Kommentera här: