Carl-bus


En viss liten busunge (med stort skrapsår på näsan) blev påkommen när han gick loss på ett paket som vi kånkade hem för någon dag sen.
 
 
Hm, nu ska vi se här... Hur funkar det här?
 

Mjukaste och sötaste byxorna med grenhäng + tröjan kommer från Mexx. Älskar Mexx! Hans mjuka små sneakers kommer från Puma. 
 

I paketet gömde sig en 1-års present så vi får väl hoppas på att han hinner glömma bort vad som fanns i kartongen så det blir en surprise på den stora dagen. Tänk att vi snart har en 1-åring här hemma!

Nu måste jag skynda mig att krypa ner i sängen här. Imorgon väntar en fixardag...

Kram och godnatt
1 pillan:

skriven

Hi hi vilken goding han är!!
Sådana sneakers minns jag att Nikki också hade, väldigt mjuka och fina

Fin fredag, Kram P

2 Karin:

skriven

Sötnosen, spännande med paket:)

3 Ninni - Vimsiga mamman:

skriven

Lillsöten :) läckra brallor :)

4 Eva:

skriven

Hej, så söt Carl är!
Jag är lite nyfiken på hur ni hantera syskonsitvationen med Philip? Några tips och tricks?

Kram

Svar: Hm, vi har faktiskt inte upplevt så mycket av syskonrivaliteten (än?) och gissningsvis beror det på att Philip var så pass "stor" när Carl kom. Han är jättemån om honom och så stolt över sin lillebror. Med tanke på att han inte var någon bebis när Carl föddes var det ingen annan som kom och tog hans plats eller tog hans föräldrar i från honom. Sen försökte jag vara jättenoga med att det var "vår bebis" och att alltid fråga honom om han ville vara med och byta blöja/mata/natta. Speciellt den första tiden. Det är klart att jag kan se på honom att han ibland blir lite avundsjuk när någon av oss eller någon utomstående gosar med Carl eller ger honom extra uppmärksamhet men då går det ganska snabbt att avleda den känslan hos honom genom att krama lite extra på just honom. Eller få honom att fokusera på någonting annat. Hoppas allt går superbra för er! Det är verkligen fantastiskt med syskon!
Katta

5 Anonym:

skriven

Sötaste bus-ungen! Mormor o Morfar

6 Anette L:

skriven

Vilken liten buse!!

7 Magda:

skriven

Så söt han är lille Carl! Och så stor han har blivit! :-)

Kram

Kommentera här: